28 Februari 2011

hejhehheeej

Första skoldagen avklarad. Va ganska chill idag. Efter skolan hämtade fiddeboi mig så åkte vi och hyrde film och nu sitter vi här hos mamma. Ska nog äta nåt nu för jag dööör av hunger. Sen blir det väl chill med film resten av kvällen. Pusshej


7 månader idag btw. Love u♥


Bekännelsen

Såg precis på en film med mamma. Bekännelsen heter den och
den var bra. Fast i slutet så blev jag så arg, och ledsen. Fan va
dåligt den slutade. Gillar verkligen inte filmer som slutar dåligt. Ush

Nej nu måste jag sova. Imon blir det först skola sen va med Fidde.
Godnatt<3


















What to do?

Hemma igen! Gick runt sjön som liggen precis här :)




Vet inte vad jag ska göra nu :( Nåt förslag?

Lite kläder och sånt


Nytt linne från HM. Köpte det i Göteborg.



Även denna köptes i Göteborg! Gina Tricot



Plånbok från GB. Ääälskar den ♥


Har inte tagit foto på det andra jag köpte i Göteborg. Men det kanske kommer någon vacker dag.

Här är iallafall lite andra kläder ja kände för att visa.


Den här tröjan från Gina bor jag typ i. Så himla skön!



Gillar detta linnet as mycket! Men vet inte vad jag ha det till riktigt. Blir nog finare till sommaren instoppat i skorts.



Och sist men INTE minst min underbara jacka från Bershka i Madrid. Åh jag älskar den:D





Nej nu ska jag ut och gå med mamma. Puss

27 Februari 2011

Heej

Kom inte hem förän halv 2 igår. Och då va det fortfarande folk kvar på travet! Så kims mamma fick ta det sista så åkte jag och kim hem och sov ^^ Sen idag hämtade Kims pappa oss hos Kim halv 10 så åkte vi till stallet. Kim skulle egentligen tävlat idag men det blev inställt pågrund av att hästarna på Mickedala hade feber eller nåt... så aa det blev ju inget. Så mamma hämtade mig i stallet vid 11.

Så nu är jag då hos mamma. Ska bo här nu denna veckan :)



Ligger just nu i min säng med min fiina data och dricker cola. Perfekt söndagssysselsättning :)

My Big Fat Greek Wedding

Nu är det bara 3 timmar kvar! Tiden går ganska fort faktiskt. Har ju inget att göra nu förän allt folk ska gå vid 1 tiden. Så just nu kollar vi på My big fat greek wedding och äter godis, hihi.


Hästgala!

Sitter på travet nu och stämningen är på topp (y) Det är ju gala så alla är super fina :) Bara 5 timmar kvar att jobba nu! 


Jobba ikväll!

Tjaaa. Sitter hemma hos pappa nu med Kim. Vi ska till jobbet vid halv 7 så vi håller på att göra oss iordning. Ska jobba från 7 till 1 ikväll. Kul lördagkväll. Nej men vi ska ha med massa godis och våra mini laptops. Så att får betalt för de är ju inte så farligt ;)

Va ju i stallet innan och jag och Kim tog en runda till stranden med pollarna. Fan va roligt Mejram tyckte det va. JÄTTE pigg va hon. Men det va skoj. As skönt väder idag ju :)

Nej nu ska jag byta om. puss

Bilder från igår!

Godmorgon! Hade skit skoj igår! As trevligt folk och va kul att träffa Matilda igen ♥ Och det var tydligen bra för min hals och hosta att festa igår för jag mår skit bra idag haha :D Fast igår var min röst inte att leka med. Fyfan va jag lät hemsk. Men det va kul haha. Aja här kommer lite bilder.


Tim, som hade festen



Tim, Matilda och Rabbe


Moa, Becka och Madi



hihi söta!














Fest!

Ska ta bussen snart till Karlstorp där det är fest :) Ha en bra kväll!


Ny data!! :D

Hihihi bloggar från den nya datan nu. Mitt internet cpar dock lite så jag har pappas nu. Sen kan man tydligen inte ändra skrivbordsunderlägg?! Aja den är fin iallafall :D

Den ser röd ut på bilden men den är rosa!



Drar nu!



Kör på de nya jeansen, nya mössan och de nya linnet idag :)


25 Februari 2011

Godmorgon!

Idag är det FREEDAAAAAAAAAAAAAG!! Jag är glad som fan idag :D För jag ska få ny data idag och Mandren är hemma så ikväll ska det festas! Är dock ganska sjuk, har världens jobbigaste hosta..men det stoppar inte mig :D hehe. Väntar just nu på mamma så ska vi åka till Siba och kolla data, hihi.

Hörs när jag kommer hem igen!


Händelserik dag

Har verkligen inte gjort ett piss sen senaste inlägget. Eller jo Tian var här en stund och kollade tv med mig haha. Och nu har jag och pappa vart och hyrt film och köpt godis. Så nu blir det myskväll! Puss på er♥

21 Februari 2011

Då var helgen över och det är måndag igen, men det är LOV! :D Så jag har absolut inget planerat idag. Har inte ens Mejram. Ganska skönt. Men imorgon ska jag till ikea och sen på onsdag ska jag till Göteborg :D wiiie.

Men va ska jag göra hela dagen?? Har fett tråkigt nu :(

Sprucken skärm

Godmorgon!

Igår va jag och Madde och bowlade med Adam och Fidde på kvällen. Det va jätte kul men vi behöver ju inte gå in på vem som förlorade.....( jag som verkligen trodde att jag var bra på bowling :s )

När vi hade bowlat klart vi 9 tiden så drog jag, Madde och Jessika hem till Rabbe/Danny där det va fest. Det va mycket trevligt förutom att jag tappade min mobil EN GÅNG i golvet och HELA FUCKING SKÄRMEN SPRÄCKTES!! Fast touchen funkar och så men FAN VA SUR JAG BLIR!!!! tur att jag har försäkring så jag behöver BARA betala 500 kr. För 500kr är ju INGENTING för mig -.- Fan.

Aja nu ska vi inte deppa. Solen skiner och livet är underbart!!!


Now baby don't you stop it


är på stan nu med Madi :) har precis ätit ...

är på stan nu med Madi :) har precis ätit på acian palace och fy fan va mätt jag är x) och ikväll blir det bowling och sen antagligen fest :D


Iphone skal




Snygga va? :D Fick dom av Tian och Klara som kom hem från Thailand igår. Dom har vart där 6 veckor! Snacka om att dom va bruna nu alltså :o


Träning igår

Tränade ju igår för Johan Lundin. Och det gick jätte bra! :D Eller Mejram var lite jobbig men när jag gjorde som Johan sa så gick hon hur bra som helst. Ska nog fortsätta träna för honom :)


Älskling♥


Hemma hos pappa

Godmorgon! Ush mår inte alls bra. Är alltså hemma från skolan idag. Så man kan ju säga att mitt lov har börjat nu. yeeey
Är iallafall hos pappa nu och ska va här hela lovet. Har även lyckats fixa den gamla datan. Den fasta alltså. Den har ju inte funkat på 1839038 år. Men nu så!


hehe Fidde har precis ridit mejram. Jätte ...

img_4331 (MMS)

hehe Fidde har precis ridit mejram. Jätte duktig va han haha:D


jag har världens bästa pojkvän♥

img_4580 (MMS)

jag har världens bästa pojkvän♥


Solsidan

Sådärja, har pluggat, tryckt mig 2 hamurgare och nu börjar Solsidan :D Hörs imon!


Hemma hos mamma igen

Tja! Kom precis hem. Va ju som sagt i stan med Frida och Nea. Vi åt på espressohouse. Jätte mysigt! :) Sen skulle dom hem så jag tog bussen till eurostop där mamma var. Köpte lite grejer. Kan inte skriva vad ;) Sen kte jag, mamma och kimpa till stallet och mockade fort sen åkte vi hit och kim ska sova här :)

Lite bilder från fikan. Snodda från Frida









Nu ska jag plugga. igen -.-

Resa

Fan va jag måste resa i sommar! Helst med mina tjejer till Turkiet. Saknar turkiet sjuukt mycket. Bästa resan jag gjort! Eller Madrid och London var ju också underbart. åååh vill bara åka någonstans NU!!












Okej tjejer, vilka hänger med på resa i sommar??? :D

13 Februari 2011

Godmorgon! Jag har sovit som en gud inatt jämte Fidde. Finns nog ingen skönare säng än denna. (Och nej inte ens Kims säng är skönare :o)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Ska träffa mina fina tjejer Frida och Nea i stan så ska vi äta brunch :)


Sötnosar!

Mannen som kunde tala med hästar

Tror inte det finns någon vackrare film. Har precis kollat på den och guuuud va bra den är :')



Nu kom Fidde hit så jag säger godnatt nu♥

Klaar

Så nu tycker jag att jag har pluggat tillräckligt! Det är ju faktiskt lördag så jag behöver ju inte plugga ihjäl mig.

Dock var det lite svårt att plugga med en katt som vill kela HELA tiden och en Olle som gapar och har massa viktigt att berätta för mig... ;)





Gosekatt! Laban heter den btw. (grannens juu)

Plugga!

Har precis ätit och jag är sjukt mätt.. Nu borde jag verkligen plugga :( eller jag SKA plugga!
1h från och med nu.
KOMIGEN MATILDA, DU KLARAR DET!!!!

Ut o gå

Nu kom Olle hit :D SKa ut och gå en runda nu. Pusss

Diamond Chessmine


Nästa helg ska jag åka och provrida Chessie. Det är Maries häst som just nu är utlånad till en tjej i Skåne och hon är även till salu där. Hon är jätte fin och hoppar jätte bra så tyckte det kunde vara kul att prova henne. Vill dock inte sälja Mejram men samtidigt är hon väldigt gammal nu och det skulle vara kul med något nytt. Så provrida Chessie skadar ju inte. Har ju ifs ridit henne innan men det var ett tag sen nu och både hon och jag har utvecklats ^^ Hehe sist jag red henne så hoppade jag ett litet hinder och hon snubblade och gjorde en volt och landade på ryggen och jag flög åt helvete. Inte så lyckat kanske ;) Får hoppas det går bättre när jag rider henne till helgen!

Kingsland





hej! Är i stallet nu och har precis ridit ...

img_8915 (MMS)

hej! Är i stallet nu och har precis ridit klart. Det gick super bra och det är så himla skönt väder:D har även en ny kingsland jacka :D fick den för 1000 när den egentligen kostar 2000 bara för att vi känner hon som har affären. Åh va glad jag är idag :D hihi


Hos mamma

Sitter hos mamma nu och filurar. Skulle ju plugga egentligen men fastade vid datan istället. Men jag ska plugga snart!! Asså det är så fett varmt i hela huset här så man blir jätte trött, typ dåsig. Ligger typ bara i min underbara säng och filosoferar hela tiden haha. Men det är ju ganska nice det med. Och snart kommer Fidde♥ Får passa på att plugga nu innan han kommer. Tror inte han tycker det är så kul om jag sitter och stirrar i en bok när han är här. Så nu får jag slita mig från datan.

Åh justdte imorgon kommer lilla Olle hit :D Har saknat han så mycket. Han har ju vart som en bror för mig typ, eller han är det. Men nu träffar jag honom inte lika mycket som innan :( jaja..

Vet att detta inlägget blev väldigt ointressant men va tvungen att ha lite text så att jag kunde se o mjag kunde få texten såhär jämte en bild haha. Och voila det gick!


11 Februari 2011

Sikket damp det förra inlägget fick? Iphonen gör inte riktigt som jag vill alltid :(

Hej föresten! SItter hos pappa nu och värmer mig typ. Va på stan innan och kollade lite med Frida. Sen mötte jag Madde så gick vi till lägenheten och hämtade hennes grejer. Sen cyklade jag hem hit. Och fyfan va kallt det va!!! Hatar sverige på vintern!! Aja nu sitter jag i värmen iallafall. Mamma hämtar mig snart så ska vi till skärkered. Och ikväll ska jag.... PLUGGA! Kul va? på en fredag kväll. Aja, jag hoppas på att Fidde vill komma dit också fast jag ska plugga ;) Nu kom mamma och vi ska till hästshoppen :D, puss på er.


Bjuder på en gullig bild på mig och Mejram från somras.


hej♥ ligger just nu i min säng i skärk...

hej♥ ligger just nu i min säng i skärkered och är helt slut. Tränade för Monica idag och det gick hur bra som helst!! Trodde jag inte med tanke på hur dåligt jag ridit de senaste veckorna. Blir så stolt över min älskling :') hehe. Har även flyttat ut fån lägenheten idag också. Visst det va skönt att bo ensam och så men det var så jäkla jobbigt med typ 3 hem. Kändes så utspritt. Så nu har jag bara 2 igen (y) helst vill jag bara att allt ska va som vanligt. Jag mamma och pappa i huset i stan. Men så är det inte längre och kommer antagligen inte att bli igen, men jag vänjer mig nog snart :D är ju faktiskt väldigt anpassbar har jag kommit på^^ jaja nog om det, nu ska jag sovaa, natti♥


Fin dag!

img_5299 (MMS)

godmorgon! Soligt och plusgrader idag :D det gillas fett mycket. Blir alltid glad när det är soligt och jag känner att dett kommer bli en mycket bra dag. Är hos Kim nu och ska till skolan vid 12. Har bara en lektion idag. Så efter skolan åker jag och Kim direkt till stallet:D sen ikväl kommer Fidde :D hihihi puss


7 Februari 2011

Hallå!

Ny header som ni kanske märkte? :D Gillar bilden fett mycket!

Har inte bloggat på jätte länge nu :( Men bor ju i Tians lägenhet och jag har ingen data. Har bott där i mer än en vecka nu och det har gått skit bra. Har handlat och tvättat själv (y) Matlagningen har ju gått mindre bra men jaja!

Nu sitter iallfall jag och kimpa på travet. Fidde va också här en liten stund nyss :) Inte mycket folk idag, alltså knappt några pengar, buuhhuuu.

 

Men vi är glada ändå ;D

Sex and the city...igen

Då ligger man här i soffan igen framför satc. Jag tror inte jag kan bli trött på det. Jag menar, det är 4e gången jag kollar på hela boxen dvs 6 säsonger. Det är jävligt många timmar kan jag ju säga. Bortkastad tid? Näää satc är underbart, synd bara att jag måste ge tillbaka boxen till Frida. Är nog dax nu asså, men har blivit så sjukt beroende så jag vet inte om jag kommer att klara det...;) aja, innan vid 5 tiden så hämtade pappa mig här så åkte vi till farmor så att jag skulle kunna få min väldigt försenade julklapp. Pengar fick jag såklart och jag klagar i inte. Efter att ha varit helt jävla pank i 3 veckor och nu både fått pengar från travet, studiebidraget och pengar från farmor så känns det jävligt bra:D men nu ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt folket:)


Te och satc

img_2937 (MMS)

hej bloggen :) kom nyss hem till lägenheten. Fyfan vilket väder det är:( var tvungen att ta bussen från stora torg hit, alltså en hållplats hehe. Sitter iaf i soffan nu med en kopp te och ska sätta på sex and the city. Kim tog mejram idag, fett skönt. Höres sen :)


RSS 2.0