Ny blogg!

Håller på att fixa med en ny blogg på devote.se just nu. Får se om jag börjar blogga där ist kanske. Inte säkert alltså ;)

Men här är den iaf!

http://matildamalmberg.devote.se/

14 Juni 2011

Godmorgon! :D

Skulle ju egentligen jobbat idag så klockan ringde kl 9. Men jag va så jääkla trött så jag snoozade till halv 9 typ och då va jag ju tvungen att gå upp efterssom att jag började 10. Men jag kunde knappt hålla ögonen öppna och jag va sjuukt nära på att somna om igen men precis då ringde chefen och sa att jag inte behövde jobba efterssom att det va dåligt väder. Så jäkla skönt tänkte jag och la mig ner igen och kunde somna om. Men nej, då va jag helt plötsligt jätte pigg och kunde inte somna om!! Det är typ så, när man inte får somna då är man JÄTTE trött sen när man får sova då kan man inte haha. Jaja nu har jag iallfall städat rummet och bytt lakan i sängen och allt *klapp på axeln*

Men vad ska man nu göra resten av dagen då? Jag har INGET planerat. Så om någon vill hitta på nåt hör av er hihi :D

Nu är pappas omelett klar. puss ♥Bild från östra stranden när jag och fidde tog kvällsdopp någon dag.

Vart fan tog de fina vädret vägen föresten?? Typ höst nu ju :s Jag vill ju hänga på tylösand och bli brun :(

Ett tag sen nu ja..

Men heeeej! Har ju tagit en liten paus som ni märkt. Men nu dem senaste dagarna har jag vart så jäkla sugen på att blogga. Behöver liksom skriva av mig lite. Det är dock jobbigt att komma igång efter att man inte bloggat på såhär länge. Det är så mycket jag vill skriva om. Allt som har hänt sen jag bloggade senast t.ex. Men jag pallar faktiskt inte skriva om allt. Men jag kan ju säga att lovet inte har vart super bra hitils. Eller jo veckan i Alanya var G R Y M!!! Bästa resan lätt :D Men sen efter det har allt i princip sugit här i tråkiga halmstad. Nej nu överdrev jag kanske lite, eller? Nej men jag måste faktiskt hitta på lite grejer känner jag och inte bara sitta hemma och dega. Inte för att jag gör det varje dag hehe men ändå. KÄnner att det här inlägget blev bara flum typ. Kanske inte va så bra idé att börja blogga igen? Jo förfan nu kör vi!


Sitter just nu hos mamma och ska snart krypa ner i sängen. Fidde var här en stund innan. Vi kollade på The Notebook. Världens bästa film typ. Sorglig som fan. Till och med Fidde började gråta i slutet och han gråter ALDRIG typ, då jävlar är filmen sorglig ;)

Imorgon är det Torsdag och jobb på äventyrslandet som gäller. Japp det är tredje sommaren jag jobbar där. Förstår inte varför jag jobbar där, så jäääkla tråkigt. Eller just de, nu kom jag på varför, för jag fick inget annat!! -.- Inte för att jag var så jätte duktig med att söka sommarjobb men ändå :)

Nej nu måste jag faktiskt sova. Hörs snart igen! Puss


RSS 2.0