Heja Spi10B!!

Imorgon ska vi möta Spi10A i volleyboll!! Är så sjukt taggad! VI MÅSTE VINNA!!!!!


Prov imorgon :(

Hej :)

Har precis pluggat som en galning. Har historia prov imorgon och jag har inte pluggat ett piss föräns nu ikväll då. Det kommer gå rent åt h e l v e t e imorgon. Men aja det är som det är ^^

Madde va här en stund innan. Vi beställde kebab och kollade sex and the city ♥

och inatt kommer mamma hem :D Tror jag x)

Nej nu måste jag sova..Natti!

I datasalen

Hejhejhej

Sitter i datasalen och har samhäll. Är klar med arbetet så jag har absolut inget att göra.. Har lunch efter detta och sen 3 lektioner till. Ush, hatar onsdagar. Men efter skolan så hämtar Valle mig och kim och kör oss till stallet. Skit glad om jag slipper köra moppe... så jävla kallt.

Igår när jag kom hem från stallet så kom Fidde hem till mig och så lagade vi tacos och kollade på film :) Är ju ensam hemma hela veckan. Hade skit mysigt igår :D♥


Fredrik Granfeldt♥


Nu vill jag ha lunch!

 

 


It's like one of those bad dreams, when you can't wake up


Fick besök inatt..

Igår kväll va ganska intressant.. Drog ju in till stan vid 12, och träffade Fidde och Simon en litet stund. Sen gick vi bara runt i stan lite. Varmt var det inte men vi träffade massa trevligt folk :) Sen vid 3 så va vi hemma igen. Då va jag inte varm ska ni veta!

När klockan va 4 typ och vi försökte sova så hörde vi flera dunsar. Jag tyckte det kom innifrån men jag försökte intala mig själv att det kom utifrån. Sen började det låta ännu mer och jag va skiträdd men försökte ändå ingnorera det x) Sen när jag hörde att någon ryckte hysteriskt i vårt handtag så fick jag panik och sprang och väckte pappa. Så han och jag gick ner och kollade va det va. Det visade sig vara en full/drogad kille som va helt jävla lost. Han visste inte va han höll på med. Så vi hjälpte honom ut från vår trappuppgång (y)

Asså fyfan, tur att Madde va duktig och låsa dörren när vi kom hem för det hade inte jag en tanke på! Tänk om vi inte låst då hade han kommit in här inne :o

Aja annars var det en trevlig kväll med Madi.

Älskar dig♥

Drar in till stan

Har precis kollat american pie med Madde ^^ Tänkte dra in till stan nu.. Så pusshej


Jag är kär...

...i Xperia X8♥

Kolla så bara så fin den är!!

Jag lämnade ju in min mobil (sony eriksson T715) för nån vecka sen. Och nu har jag fått en lapp från försäkringsbolaget där det står att mobilen inte gick att laga och att jag "därför kommer att ersättas med en likvärdig mobil, ersättning kan maximalt uppgå till ursprungligt inköpspris." Då får väl jag välja en annan mobil eller hur??

Men när vi va där igår så tog han fram en likadan mobil som jag hade innan :( Jag vill inte ha en sån!! Så vi frågade om han va säker på att jag inte fick välja en annan. Men det va han inte så vi ska dit idag istället och prata med chefen :)

Jag tror dock inte jag får välja denna skönheten. Men visst är den vacker? :')


Hemma

Matte provet gick jätte bra! Efter matten så skulle jag och tjejerna i klassen åka in till stan och jämföra priser på Hemköp. Det gick ganska fort, så nu är jag hemma :) vet inte vad jag ska göra nu dock... plugga borde jag göra men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte göra det ;)



Fredaaag

Godmorgon!

japp jag gick upp kl 9, fast jag inte börjar förän halv 1. Så nu har jag 3 timmar på mig innan skolan börjar. Funderar på att åka och sola. Är så blek och ful nu :( Men nu ska jag iallafall äta frukost. puss

Okkeeej

HallåÅÅåå!! Hur mår du??- hej :) jag mår ganska bra nu, iaf jämfört med hur jag mått tidigare i veckan.
Najs! Hur har denna torsdagen varit???- Jo den har faktiskt vart väldigt bra :) Roligt i skolan och Mejram gick jätte bra!
Har det hänt nåt speciellt idag??- Jag det har snöat idag :o Helt sick..
Vad var det bästa med idag??- Hehe när Fidde kom och kollade när vi åkte skridskor på idrotten :)
Jaha va trevligt...Vad var det sämsta med idag??- Att jag inte fick ny mobil :( Ska ju få välja en ny efterssom att min andra inte gick att laga. Men det cpade sig nu så jag ska dit imorgon istället!
Aha ok!! Vad ska du annars göra imorgon??- Typ ingenting!! :O Jag har en lektion och det är matte. Har ifs prov då -.- men börjar halv 1 och slutar typ halv 2. Och jag ska inte till stallet imorgon heller. vet inte vad jag ska göra hela dagen.
ehm ok.....Vad har du annars planerat i helgen??- Hmmm, på lördag ska jag och mamma åka och kolla på en lägenhet på landet (y) Sen ska jag typ plugga hela helgen...yeey
Vad ska du göra just nu?- Nu ska jag gå och lägga mig och läsa historia!! GODNATT
Låter....kul. Natti



Mest normalaste inlägget hitils eller vad tycker ni?


Tisdag

Godmorgon..!

Är hemma hos Fidde nu och har precis ätit frukost. Sov ju här inatt. Jag börjar inte skolan förens halv 1 och han är ledig :)
Idag ska bli en bra dag har jag bestämt! Och det blir den nog efterssom den börjar så här bra, med Fidde;)♥ Sen efter skolan ska jag träffa Frida och Madde :D

aja nu ska jag inte va så osocial. pusshej

Härlig höstdag

Hej bloggen.
 
Även fast jag mår jävligt dåligt både fysiskt och psykiskt så har min dag vart bra.

Vaknade jämte Fidde, han sov ju här inatt..♥ Sen när han drog hem så började jag plugga. Sen har jag i princip  pluggat hela dagen. Förutom när jag, mamma, Olle och Tyson gick bort till parken en sväng. Jätte mysigt var det. Det är ju så jäkla skönt väder ju! :)

Nu ikväll så har jag och mamma gjort pizza (skit god blev den!) och kollat tv. Men nu ska jag lägga mig och kolla på någon american pie film.

Här kommer lite bilder från idag..Mobilkamera=dålig kvalité






Puss och godnatt




Ser du bara negativa grejer med mig och mitt liv?

Att du alltid ska hitta nåt att klaga på?! Helt fucking otroligt. Kan du inte se nåt positivt med mig och mitt liv eller?

Men vet du vad? Jag bryr mig inte längre. Både jag och mitt liv är jävligt bra. Behöver inte någon som bekräftar det.

Torsdag

Godmogon..!

Ligger i sängen och myser. Hade egenligen kunnat sova längre efterssom att jag börjar 10...aja.  Vet ni vad? Jag har EN lektion idag, och det är idrott ;) Så jävla gött!

Så vad ska jag göra idag?

* Städa rummet(!!)
* Plugga historia
* Plugga Natur
* Stallet-träna

Nej nu ska jag gå upp och försöka hinna städa innan jag har idrott...tror ni jag hinner det?

Fjällen

Heeeeeej!!!
Sista lektionen nu. Sitter i datasalen och jobbar me fjällen. Men snart slutar vi!! Och så kommer Michelle hem till mig vid halv 4. Och så ska vi fixa oss för ikväll. Åh va jag är taggad!!! Bussen till fkb går halv 6. Vet inte vad jag ska ha på mig bara.. men det får michelle hjälpa mig med ^^ Puss






miss u

Kom nyss hem från stallet.. Träningen gick skit bra! Hoppade 1.20 bana :) Sen kom Kims nya häst till Kullagård också! kuul :D

Nu ska jag duscha sen sova.

Saknar Fidde :(♥

Aja godnatt!

Bilder från idag

Hittade lite bilder på facebook från när vi åkta skridskor idag med klassen :)


Sexigt eller vad säger ni?




Peter, läraren ;)




Hehe Hampus




Nellie :D




Hehe ser ni mig? x)



Torsdag

Så där ja, nu va den näst sista skoldagen denna veckan avklarad. Och imorgon är det Fredag, och jag är sjukt taggad!! Ska ju på gymnasie fest på grand i Falkenberg. Men först ska vi på förfest  i Falkenberg så vi tar bussen halv 6. Det blir jäävligt stresigt kan jag säga. Men kul ska det bli! :D

Nu tycker jag mamma borde komma hem så att vi kan åka till stallet. Ska ju träna om en timme typ så borde ju åka nu. Aja, hörs efter träningen!


Mot stallet

Åh va bra filmen va :')

Nu ska jag köra moppe till stallet, yeeey kommer ju inte alls frysa ihjäl eller så......puss

Letters to Juliet

Fyyy va jag mådde dåligt i skolan. Så jag drog hem efter samhällskunskapen. Så nu sitter jag här hemma och har tagit värktabletter och kollar på Letters to Juliett. Sjukt bra film!! Ska fortsätta kolla på den nu. puss


Samhällskunskap

Godmorgon... Sitter i skolan nu och har samhällskunskap. Vi har fått en varsin laptop och fick sätta oss vart vi ville i skolan och arbeta med projektarbete. Jag och Lovisa arbetar med droger. Skit kul.. verkligen. Och Lovisa är inte här idag så jag känner att jag inte kommer få så mycket gjort. Dåligt mår jag med :( Ush denna dagen kommer s u g a.

Men gårdagen var en toppendag! På kvällen kom Fidde hem till mig och vi kollade på Gladiator och tände massa ljus och myste. Sen sov han även hos mig. Och imorse var det inte lite svårt att gå upp. Det va så jävla kallt på mitt rum och det va så varmt och skönt i sängen. Men tillslut kom jag upp och Fidde körde mig till skolan. Kom dock lite sent "/ aja! Nu måste jag få nåt gjort här känner jag. Hörs sen♥ 



SPi10b♥ 

Varm choklad♥

Kom nyss hem efter en snabbis på stan med först frida och sen kim. Skolan va helt ok idag, hade ju bara 2 lektioner.

Nu sitter jag här hemma med en kopp varm choklad. Fast det första jag gjorde var att ta en stor klunk för jag glömde att det va varmt och jag brände typ sönder min tunga :( Så nu gör det bara ont...hehe.

Ikväll kommer Fidde hit. (Hoppas jag!!) ;) så det blir inget mer bloggandet idag. Pusshej♥

Tisdag

Godmorgon!

Guud va skönt med sovmorgon. Börjar ju inte förän halv 1. Så inatt har jag sovit 13 timmar! Det är ganska mycket ^^ fett skönt.

Idag ska jag nog va med Fidde, eftersom att han dissade mig igår ^^

Men nu ska jag försöka hitta nåt att ha på mig och sen gå till bussen. Ha en bra dag!




Måndag

Hejsan :)

Det har vart en....chockerande dag änsålänge.

För det första kom jag i tid på idrotten!! (y)
Sen fick jag MVG på samhällskunskapsprovet :o
Sen blev jag påkörd av en bil påvägen hem från skolan. Jag cycklade ju och en kille såg inte att jag cycklade över övergångsstället så han kom i en jävla fart och körde på mig lite från sidan :s Repade hans fina bil men det va rätt åt han!
Sen träffade jag kim i stan och vi båda tog hål i öronen lite spontant sådär ^^

hehe nej nu måste jag till stallet. OCH KIMS NYA HÄST KOMMER FÖRHOPPNINGSVIS PÅ TORSDAG :D WIIIEE

Självdiciplin?

Ska verkligen ta tag i skolan och ridningen. De är det som är viktigast nu. Måste få motivation! Självdiciplin... typ.

Kan börja med att försöka komma i tid till idrotten imorgon x)

Vecka 40

Ny vecka imorgon!


Söndag

Tjatja!

Då var det Söndag igen, och jag är fett taggad på skolan imorgon!! eller?

Helgen har iallafall vart bra. I fredags så hängde jag med kim efter skolan och kollade häst i Borås. Ett 6-årigt sto var det. Jätte fin! Och kim är väldigt intresserad av henne. Kul! :D När vi kom hem så var klockan 9 typ, och så va vi ju hos kim. Så vi bestämde oss för att ta bussen in till stan och ta en kvällfika på Roberts med Jess och Mandren. Sen efter det så hamnade vi på fest hos Casper, en kille i Kims och Jessikas klass. Det va ganska trevligt. Drog hem vid 2 eller nåt. Eller hem o hem, vi satte oss på Alladins Grill och köpte en kebabrulle och en kebabtallrik. Åt inte ens upp hälften, hehe. Sen drog vi hem och sov gott.

Igår så va jag ju i stallet som vanligt. Red med mitt nya träns och bett. Jätte fint va det och Mejram gick sjukt bra på bettet tills hon började halta! Vet inte va det var med henne, men hon haltade jätte mycket när jag red på små volter. Och sen när jag hoppade av så kunde hon knappt gå på benet. Jätte konstigt! Sen idag när jag red henne så va hon inte alls halt. Vet inte vad som hände :S

Aja, igårkväll va jag hos Frida på tjejkväll. Vi åt kebab, spelade spel och hade allmänt mysigt. Sen lite senare drog Matilda, Jessika och Michelle på fest. Jag, Frida och Madde stannade hos Frida och shotade och lyssnade på musik. Sen drog vi in till stan och träffade våra pojkar :) Sen hem till frida igen och sova vid 3 tiden. Trevlig kvälL! Förutom när vi gick hem från stan då vi typ blev förföljda. Eller det va nog bara vi som inbillade oss det, men gud va rädd jag va x)

ja det va min helg ^^ puss på er

RSS 2.0