31 Mars 2011

Hej på er!

Fyfan va trött jag är kan jag börja med att berätta. Är så trött hela tiden nu förtiden. Undrar vad det beror på...kanske att vi har ändrat sommartiden? Någon annan som är trött?^^ haha. Nej ush jag orkar fan inte göra någonting. Har inte ridit idag heller. Imorgon ska jag göra absolut ingenting. Behöver vila.

Annars har dagen vart ganska bra. Förutom att jag var trött så hade jag roligt i skolan. Åt lunch på Blue Tai med klassen, super mysigt :)♥

Nej nu ska jag bli klar med en jävla engelska uppgift som jag har hållt på med nu i några timmar, den är as svår! :s Jaja pusshej sålänge


Haha så fin bild jag hittade. Jag, mamma och Marie på Tiarp.

Jag har ett problem

Jag är jätte jätte kissig och jag får inte lämna garderoben som jag sitter i här på travet. För då kan ju någon sno jackor och grejer. Men det finns ju ingen här i närheten som kan vakta den sålänge, och jag kan ju inte precis fråga någon gäst  i restaurangen :s va ska jag göra??

28 Mars 2011

FY FAN VA TRÅKIGT JAG HAR!

Hej föresten! 

 Sitter på jobbet nu...själv.... jättekul verkligen. Inget folk är det heller. Greaaaat. Och jag har massa prov och inlämningar som jag egentligen borde plugga på nu men jag orkar verkligen inte. åååååååh.

Sen har jag egentligen massa att skriva om här på bloggen eftersom att det var drygt en vecka sedan jag bloggade sist, t.ex att jag har haft fest och att någon av dom som var på festen(bara vänner jag känner) har snott min tröja och pengar av Becka. Känns verkligen jätte bra att någon av mina kompisar snor. Jaja den personen är antagligen dum i huvudet och det är inte mitt problem. Eller jo min nya favorit tröja är snodd!! det är fan mitt problem :( Jaja life goes on. Ska nog ta och plugga lite på första och andra världskriget nu. Tycker faktiskt det är intressant så jag dör nog inte.


som ni ser är det inga jackor här inte. Haha fan va ful bild. Haha jaja hoppas ni får en roligare kväll än mig pusshej

Godmorgon! Ligger på en brygga vid toftasj...

img_3501 (MMS)

Godmorgon! Ligger på en brygga vid toftasjön och steker med fidde As skönt verkligen. Solen är jätte varm :) ska snart till skolan. Yeeey. Men jag har bara 2 lektioner och sen ska jag träffa Frida o Nea. Hihi puss hej


Hej! Det var ett tag sen nu...men jag har ...

Hej! Det var ett tag sen nu...men jag har haft så mke nu. Jaja, helgen har vart bra. I fredags va jag bara hemma och mös med mamma. I lördags va jag typ i stallet hela dagen och 2 st kom och kollade på cookie(han är ju till salu). Sen på kvällen åkte jag till Kalle där det var fest. Det va skoj,dock var jag tvungen att åka hem tidigt eftersom att jag skulle tävla dagen efter. Så igår tävlade jag alltså. Det gick jätte bra! Kom 6a av 5 placerade. Kändes jätte bra att få en felfri runda nu :) så aa, just nu sitter jag i bilen påväg till veterinären med cookie för han ska besitigas idag. En av dom som kollade på han i lördags ville nämligen ha honom. Så vi får hoppas det går bra :) puss


Snö igen?!

Asåå va fan händer?? Det är HELT VITT UTE!!!! Varför kommer de snö nu? :( det ska ju va våååååår!

Varför bor jag i Sverige? Varför föddes jag i Sverige? Sverige är bara bra på sommaren. Och sommaren håller typ en månad. Yeeeey.

Ush vilken dålig dag det här är. Eller det är ju skönt att jag redan har slutat och är hemma nu och behöver inte åka till stallet. MEN matteprovet gick inte bra och på idrotten fick jag damp.

Aja nu ska jag tröst äta lite!


16 Mars 2011

Hej på er, har inte haft en särskilt intressant dag så ingen idé att ens berätta om den för finns nog ingen i hela världen som bryr sig.

Just nu sitter jag iallafall hemma hos mamma och gosar med Laban och kollar på Sex and The City!

" The only way to true happiness is to live for the moment and not worry about the future."

bra sagt Carrie :D


Joggingtur

Hej igen!

Fikan på stan va jätte mysig. Satt på uteserveringen på espressohouse. Vårkänsloooor :D (Fan va jag tjatar om vår) Sen gick jag hem och packade ner ALLA mina grejer och åkte hem till mamma.

Så nu sitter jag här i skärkered, tänker stanna här ett bra tag nu. Det är så jobbigt att flytta fram och tillbaka!

Har faktiskt vart ute och joggat för första gången på sjukt länge. Det är ju så skönt att jogga här, fin natur och inget folk!


Solglasögon!

Idag får solglasögonen åka på :D





Drar nu!

Vår!

tjoo

Idag har vi studiedag men jag gick ändå upp 8 för att åka till sjukhuset. Skulle ta lite blodprov och sånt. Sen när jag var klar där så åkte jag direkt i stallet. Var där till 1 ungefär. Red ut en jätte mysig runda, det är ju så härligt väder :D Sen städade jag massa i stallet och krafsade utanför stallet. Duktig jag är :D Dom i stallet lär väl ändå inte märka nåt men jaja ^^

Nu väntar jag på att Madi ska komma hit sen ska vi in till stan och fika med Beckis, myys!

pussss

14 Mars 2011

Har namnsdag idag tydligen.. visste jag inte haha.

Hej på er föresten! Dagen har vart rätt chill. Försov mig och missade första lektionen. Sen fick jag köra moppe till skolan. Har ju inte kört moppe på ett halvår nu så jag trodde att jag typ glömt hur man gör! (inte för att det är så svårt haha) men det gick så bra så! Va faktiskt skit kul att köra igen.

Slutade skolan 3 och jag har pluggat konstant sen dess! Och jag är inte färdig än! lovely.

Så jag ville bara uppdatera lite men nu måste jag åtegå till pluggandet. Bye bye

Avundsjuk!


Jag har kommit på att jag är så sjukt avundsjuk på...typ alla? Det är typ det ända jag tänker på nu för tiden, '

"åh varför ser inte jag ut som hon? Varför är jag så ful??"

"Åh varför är hon så himla rolig och inte jag??"

"Åh vill också ha det som hon!!"

Jag måste faktiskt sluta tänka på allt negativt med mig och allt positivt med alla andra. Istället ska jag vända på det, börja tänka på allt positivt med mig  och allt negativt med alla andra. Visst låter det bra? :) Man ska fan va nöjd med sig själv!



JAG ÄR NÖJD MED MIG SJÄLV och jag har det bra!!









Hellcats

Åh det har börjat en as bra serie på 5an. Eller den verkar iallfall grym! Det var premier idag. Ska lätt försöka följa den. Följer ju typ inga serier förutom solsidan..men det ska det bli ändring på!





Bilder från idag







Hemma från tävling!

Hej sötnosar! Va ju på clear round idag. Och det gick jätte bra! Hoppade 1 m 2 gånger. Första gången rev hon ett hinder, men andra gången gick hon felfritt. Kändes jätte bra verkligen. Känner verkligen skillnad på henne :)

jaja, bilder som Kim tog kommer nog upp här senare!



122265 sitter hos Jessika nu och kollar på...

img_7686 (MMS)

122265 sitter hos Jessika nu och kollar på melodifestivalen och dricker vin. Eller jag är inte lika glamorös som Jessika och kim, jag kör på redbull vodka (y) hehe. Jaja, GO ERIK SAADE


Hem till Jessika ikväll!

Ush va trött jag är! Ska ju till Jessika ikv och äta och ha det trevligt. Men funderade på att stanna hemma, men nej jag kör ikväll igen! Det är ju faktiskt lördag!


Tog en liten vilopaus i stallet ;)

Clear round imorgon!

Imorgon är det träningstävling på Mickedala. Ska bli kul att komma ut och hoppa lite :) Har en känsla om att det kommer gå bra imorgon! Mejram har gått så bra nu på senaste tiden. Så det är bara att hålla tummarna att hon går lika bra imon :)


Haha, bild från sommarbetet. Fan va trött hon var!

"Raggningsreplik"

Jag fick en sån fin "raggningsreplik" igår asså! :

" Gjorde det ont när du trillade ner från himlen?.......................För det ansikte ser förjävligt ut!!! "

Tack typ? :( Fast han sa förlåt sen. Annars hade jag lätt slått han!! eller aa, bett Madde slå han!  




12 Mars 2011

Godmorgon!

Igår efter skolan åkte jag in till stan och shoppade lite. Blev en transparent tröja, en bustier typ och fjäderöronhängen! Allt från Gina tricot. Sen på kvällen träffade jag först Madde och Elin hos Rabbe sen drog vi hem till Carro där det var fest. Typ 30 pers i en liten lägenhet. Men tycker att kvällen blev lyckad om man bortser från vissa saker, hehe :)


 

De nya kläderna som jag hade igår!

122265 hallå :) ligger i soffan i skolan n...

122265 hallå :) ligger i soffan i skolan nu med Nellie. Vi har haft håla sen 10. Kul (y) igår tränade jag ju för Johan. Och det gick sjukt jävla bra! :D hon har aldrig gått eller hoppat så fint. Hon hoppade as runda språng:D åh va duktig hon var :D


faan vilken dålig morgon jag haft. Börjar ...

faan vilken dålig morgon jag haft. Börjar med att jag försover mig och jag hinner knappt fixa mig eftersom att jag fick kuta till bussen. Och kläderna jag har valt ska vi inte snacka om. Buhuu. Och inte nog med det! När jag kommer till skolan så trillar jag i en vattenpöl precis utanför skolan. Så jag är jätte blöt nu!! Fett synd om mig eller hur?


9 Mars 2011

Mitt internet fittas som fan med mig just nu av någon anledning. Det har funkat jätte bra ikväll ända tills nu, när jag ska blogga. Men jag ska fan lyckas få upp detta inlägget!!

Jag har faktiskt pluggat jätte bra ikväll! Va dock i stallet till halv 8. Men har pluggat sen dess iaf! åååååh va jag är duktig :')

Ridningen idag gick sådär.. Hon har ju vilat 2 dagar så då går det ju som det går. Men imorgon är det hoppträning. Tagga!!

Nu behöver jag verkligen en dusch så jag säger godnatt nu. Godnatt!


hej hej!! Har samhällskunskap nu och dukti...

hej hej!! Har samhällskunskap nu och duktiga jag är klar med allt så jag behöver egentligen inte va på lektionen. Men mina kära kompisar är inte klara så jag sitter kvar ;) Asså imorse va jag helt lost. Vaknade halv 5. Men så ringde mitt p-piller alarm på min gamla mobil. Och det ska ringa kl 7 varje kväll?! Sen kollar jag på min väckarklocka och den stod på 17.30?? Och iphonen stod på 04.30 . Blev jätte förvirrad x) hehe jaja onödigfakta.com typ. Efter skolan drar jag till stallet sen ikväll blir det nog plugg! Höreees


Godnatt

Åh herregud. Jag ligger i sängen och lyssnar på musik från lejonkungen med Elton John och gråter! Börjar alltid gråta när jag hör såna fina låtar...... patetiskt?

Jaja. Åkte hem till Frida idag efter skolan och fikade. Hon åker ju till Kap Verde(?) imon! *avis*.
Men hoppas du får det bra gumman!

Ska nog försöka sova nu.. Men har jätte ont i ryggen!!! Och i axlarna :(

Fan jag måste sluta klaga. Typ det enda jag gör nu.

DU MÅR BRA MATILDA!

godnatt.

Åh jag vill tävla NU!

Det var jätte längesen jag tävlade nu! Jag är supersugen. Ska tävla nästa helg tror jag :D Då jävlar!




Drar till skolan nu!

Historia och pedagogiskt ledarskap står på schemat idag! Helt ok. Sen blir det att träffa Nea och Frida :D



jag, julia x2 och emily i bakgrunden

Ridande polis?

Har funderat mycket på vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag vill ju helst åka utomlands ett år och jobba direkt efter gymnasiet. Typ i turkiet eller spanien eller nåt. Typ bartender :D Fan va kul det hade vart!

Men sen vill jag ju läsa vidare. Är faktiskt fett sugen på att flytta till Göteborg och gå polishögskolan där, och bli ridande polis. För visst har dom det i Göteborg? Åh jag är jätte sugen på det!!



Jobba jobba jobbaaaa

Då sitter vi här på travet igen. Känns som att det är jobb hela tiden nu, vilket är bra! Idag är det jätte mycket folk, pengar!!!♥

Efter jobbet så hämtar Fidde mig så sover jag hos honom. Jag har ju sovmorgon imon och han är ledig :)

ja det var väl allt jag hade på hjärtat, puss

Hoppning på Tiarp

Hejhej! Åkte till stallet idag nästan direkt när jag hade vaknat. Sen åkte jag och Kim ch hoppade med hästarna på Tiarp. Gick jätte bra! Red dock inteså länge men det räckte :) Nu sitter jag hos Kim och chillar. Hehe båda är så sociala med sina mini laptops ;) hihih.


Söta tjejer?


Grillning vid sjön

Grillningen va jätte mysig! Det är ju sjukt skönt i solen :D Våååår ♥ Fidde joinade också så det va perfekt :D










Nu blir det snart 3-rätters middag :D


Grand igår!

Godmorgon! Va på Grand i Falkenberg igår. Åkte dit vid 6 och drog på förfest sen drog vi till Grand. Kvällen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig... Men hade roligt ändå. Fick ju se Sean Banan!! :O OMG!!...

sen åkte jag limosin hem med Frida och hennes klasskompisar. Det va nice :) Kom i säng vi 3 typ. Och jag känner mig faktiskt as pigg nu :)

Idag ska jag först till stallet vid 12. Sen åker jag, Marie, Olle och Gustav hem till mamma. Vi ska ner och grilla vid sjön och mysa sen ska Marie och dom sova där också. Mysigt!

Nu vill jag att pappa ska komma hem med frallorna för jag dööööör av hunger!





3 Mars 2011

Hallååå :)

Dålig update, yes.

Men igårnatt vaknade jag av världens smärta längst ner i magen. Asså det går inte att beskriva hur ont jag hade. Fick liksom atacker typ. Fick gå upp till mamma och ligga där tills det gick över hehe. Nej ush det va hemskt. Och idag ha jag haft ont hela dagen. Inte lika ont som inatt dock. Så jag gick hem från skolan tidigare. Sen åkte jag och mamma till vårdcentralen för att kolla upp det men dem kunde inte hitta något. Så nu har jag ingen aning om vad det är -.- Jaja får se hur det är imorgon. Jag slapp åka till stallet idag iallafall för Kim tog Mejram. Tur att man har världens bästa kompis :)♥


Hehe bild från skolan idag. Vår klass bor fan i de sofforna.


1 Mars 2011

Asså det är redan mars?!? Hur fort gick inte februari? Helt sjukt. Snart sommar ju! :D

Godmorgon föresten!

Sitter och väntar på att gå till bussen, fast den går inte förän en timme hehe. Kunde egentligen sovit nu. Men nä sömn är överskattat! Idag är det skolan mellan halv 1 till halv 4. 2 lektioner (y) sen blir det bussen till stallet.


Jag just nu. Ush så blek man är x)



Aja nu ska jag sätta på ett satc avsnitt. Ha en bra dag :D


RSS 2.0