31 Juli 2010- Lördag

Godmorgon!! :D:D

Asså jag har vart jätte pigg och taggad sen jag vaknade typ. Trodde jag skulle va bakis och trött idag efterssom att jag kom hem vid halv 5 tiden inatt. Men drack inte särskilt mycket igår.

Kan ju kanske berätta om gårkvällen... När jag hade kommit hem från stallet så frågade Jessika om jag ville hänga med henne och hennes bror och hans kompisar till arosfortet. Så det gjorde jag! Vi åkte dit vid 7 tiden. Jag och jessika va i samma lag som 2 andra tjejer, jätte trevliga! Och vi kom 2a :D av 4 lag. Men det va as kul iaf. Sen åkte vi hem till mig och fixade oss på en kvart typ. Sen åkta vi hem till Elliot där massa trevligt folk va. Men vid 12 så tog vi bussen till stan för att gå hem till Adam som hade lite fest. Så där va vi till halv 4. Det va trevligt. Så aa, det va en najs kväll :) Men nu är jag taggad för ikväll! Blir kanske att vi är hos Frida och sen drar in till Marinfestivalen.

Men nu ska jag äta nåt, hörs sen

What you've got, it's hard to find

Måste ju säga att köra moppe i detta vädret(typ storm?!) inte låter så frestande.

Men att träffa min häst låter underbart, för mig iallafall♥

Så vi hörs när jag kommer hem från stallet!


30 Juli 2010- Fredag

Hej bloggen!

Det va ett bra tag sen, men jag har vart sjuk så har inte vart så sugen på att blogga.

Men igår så började Marinfestivalen här i Halmstad. Förra året va så sjukt kul, men i år så SUGER vädret så det blir nog inte lika bra i år. Men vi drog in dit igår iallafall! Det va Melissa Horn som uppträdde. Gillar inte henne så lyssnade inte på henne heller. Men det fanns inte så mycket annat att göra där :( det regnade ju och alla typ gick hem. Så när hon va klar och efter några av våra vänner dissat oss totalt(!!) så slutade det med att jag, Jessika, madde och Kim satt på mc donalds och åt. Sen skulle Kim till Elliot.  Så jag madde och jessika gick hem till mig och snackade skit! Sen gick Madde hem och Matilda kom ist, för hon va sugen på att hitta på nåt kul. Först funderade vi på att gå på en fest som vår "kompis" hade. Men sen fick vi höra lite otrevliga sakeer så då ville vi inte dit längre. Så vi gick in till stan och köpte mat på pastavagnen och godis och gick hem igen och kollade på sex and the city, mysigt! Då va klockan 12 ungefär.

Nu har precis Matilda och Jess dratt härifrån och jag ska äta frukost för jag är sjukt hungrig!


madipadi

Hej grisollar :)
Jag är en skithög som inte kan uppdatera själv. Eftersom jag suger så hårt så får lilla snälla madi uppdatera åt mig istället (y)

Hihi nu ska jag och Tilduuz till marinfestivalen med annat roligt folk!
PUUUUUSSSSSSSSSSS

Militärläger 09- bildbomb

För exakt ett år sen så va jag och Frida på Militärläger. Åh va jag saknar det. Det va så sjukt jobbigt och jag mådde så dåligt vissa stunder men ändå va det så underbart. Det är sjukt att det redan gått ett år :o




































I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like



25 Juli 2010- Söndag

Godmorgon!

Vaknade vid 12 idag. Ush jag hade en jätte äcklig dröm inatt. Riktig obehaglig. Typ massa döda får på en strand och det luktar jätte äckligt. Och jag måste gå ner i vattnet som är helt brunt och luktar apa och jag trampar på massa döda söndermosade fiskar. MYSIGT VA?!

Ska snart till stallet hoppas jag. Sen lite senare ska jag va med Fidde.

Puss


24 Juli 2010- Lördag

Hejsan!

Idag har jag verkligen inte gjort ett piss. Vaknade vid 1 och sen dess har jag bara suttit och degat typ. Kul dag va?? ;)

Festen hos Fidde igår va iallafall jätte rolig! Så himla härligt gäng :) Vid 3 tiden tog vi en taxi hem. Eller jag, Madde och Jessika hoppade av i stan för att äta. Träffade massa intressanta människor där med. Vid 5 så gick vi och la oss. Men det va en mycket trevlig kväll! :D Tack Fidde och alla andra♥


23 Juli 2010- Fredag

Idag fyller Fidde 19 år! GRATTIS!! :D♥

Har vart lite dålig uppdatering nu tycker jag.. men whateveerr

Idag är det fredag och ikväll ska jag hem till Fidde och fira han! Har precis vart på stan och köpt pressent ;) hehe. Nu ska jag nog till stallet och rida.. i värmen -.- men vi hörs sen♥

 

 


Winday

Trodde aldrig att jag skulle bli såhär ledsen. Men nu är du borta och det känns som en riktigt stor del av mig saknas.

Du var min allra första häst. Det var du som lärde mig allt. Du var den första hästen jag galloperade på, du var den första hästen jag hoppade med, du var den första hästen jag red barbacka på, osv.. Du var min i 5 år. Det var 5 helt underbara år. Du var min bästa vän och du var verkligen världens bästa ponny(jag vet att det låter töntigt men det är så sant!)

Det var tack vare dig jag träffa Kim. Hon var skötare på dig och det va så hon och jag blev bästa vänner. Sen fick hon oxå en egen häst, Jappis. Och vi 4 hade så sjukt roligt tillsammans. Det va dem bästa åren i min liv!

När jag va 13 så sålde vi dig tilll några som stod i samma stall. Jag hade andra hästar så jag hade inte mycket tid till dig, så vi tyckte det va bäst att du fick andra ägare. Men du var inte långt bort så jag visste alltid att du fanns nära mig.

Nu dom senaste åren har du stått på ett annat stall som inte ligger så långt bort. Och jag har vetat du har haft det bra. Har inte vart och hälsat på dig alls mycket för jag kännde att jag kommit över dig även om du vart den underbaraste hästen jag haft.

Men igår, då började jag helt plötsligt tänka på dig och dom underbara åren vi hade tillsammans. Så jag bestämde mig för att åka och hälsa på dig. Visste att du var lite dålig i dina benen så jag tänkte att du kanske inte levde så länge till. När jag kom fram till ditt stall så va du redan död. Fy, jag kunde inte sluta gråta.

Tror inte alla förstår att man kan ha så mycket kärlek till en häst. Och dom flesta tycker jag är sjukt töntig. Men jag älskar verkligen dig Winday♥  Vila i frid


20 Juli 2010-Tisdag

Tja!

Idag var jag först på stranden med mamma. Sen åkte jag direkt till jobbet efter stranden.. Jobbade halv 3-7. Nu har Fidde precis kommit, så jag ska inte vara så osocial, hehe. Puss hörs sen♥

Pictures from yesterday


På båten


Ön


Mattias, Olle och Klara




Olle på språng


Vandring i skogen (Y)


Kaallt


Mattias med dykardräkten som jag fick låna senare ^^























Ja det va det ! (Y)


Underbar dag

Har haft en underbar dag med min underbara familj! Ön va jätte fin. Vädret va lite sådär men lite sol fick vi iallafall. Och jag fick prova snorkla med en så där dykardräkt som mattias hade med sig. Skit kul va det :D Bilder kommer sen när jag lagt in dom på datan. Nu ska jag äta mat och kolla på någon film, Seya later♥

Hallandsväder ö imorgon

Imon ska jag, mamma, Marie, Olle, Pappa, Mattias och Klara åka till Hallandsväder ö. Ska typ ha med picnik och sånt så ska vi sola och bada och ha allmänt mysigt :)


Bilder från Båstad

Asså jag gjorde detta inlägget igår men tydligen publicerades det inte? Aja!

Här kommer bilderna från Båstad. Kameran dog dog när vi kom på lyxbåten. Så det blev några bilder med mobilkameran där.


Picnick i parken




Mysigt va? :D




Mys



Becka letar efter tappad öronhängsplupp...




Michelle och Matilda l
etar efter tappad öronhängsplupp...




Jessika, Michelle och Matilda l
etar efter tappad öronhängsplupp...


Stranden



Jessika, Becka och Amie



Fint?!



Här dog min kamera ;) På båten iaf! Fanny och några danska killar!



Amie och Simona





Tråkig kväll

Skulle egentligen träffat Fidde ikväll. Men det blev inte så för att jag blev aldrig klar i stallet och han ska upp och jobba 4 imorgon. Så det vart typ inte lönt :( Men det får bli på Tisdag ist :)♥

Men hhm, vad ska jag göra nu?

Hos Becka igår

Äntligen funkar internet!!

Har kämpat med det ett tag nu, har ju inte funkat på hela dagen. Men nu så!

Tänkte berätta om gårdagen..

Vi va ju först hos Becka. Det blev jätte god mat och kladdkaka. Och Becka fick sina pressenter och vi sjöng osv.. Sen när vi hade tagit fram ett tjejspel så joinade några killar oss. Dom satt där ett tag, det slutade med att vi hängde med dom på fest ett par hus bort från Becka. Där va det trevligt.. Mycket trevligt folk. Träffade Adam, en kille som jag bodde granne med när jag bodde i Vilshärad.. :D Vi gick och la oss vid 3 tiden. Alltså ännu en lyckad kväll! :)

Har bara bilderna från Middagen, alltså inte festen. Men här kommer några :)




Varför ska jag blunda på alla bilder?


Frida och Jessi


Jessi, Frida, Kajsa och Frida


GrillmästarN Becka ;)


Becka och Kladdkakan :D

Outfit


kjol från BikBok
Svart linne
"jacka" från Hm
skor från skopunkten



Nu drar jag pusshej

Hem till Becka ikväll

Ikväll ska vi hem till Becka och fira att hon fyller 17!!:D Fast hon fyller ju inte förens på tisdag. Men va ska iaf dit ikväll och äta och chilla typ med tjejerna. Mysigt!

Känner mig lite stressad nu.. Måste sminka mig och hitta kläder. Vi höres imorgon!♥


Hehe, bild från 08 hemma hos Becka :)

Lyckad kväll/natt i båstad

Godmorgon! Sitter på äventyrslandet. Det är inte en kotte här. Så eftersom att jag inte ha så mycket annat för mig så tänkte jag berätta om gårdagen. Vi tog tåget ner till båstad kl 5. Det va jag, michelle, matilda, Jessika och Becka. När vi kom till båstad så gick vi och köpte massa grejer att äta. Sen satte vi oss nere i en park vid hamnen och hade lite piknick Där va Skitmysigt! Super fint väder vart det med. Där satt vi ett bra tag. Sen gick vi och mötte Beckas klasskompisar. Skit trevliga tjejer! Sen så bara gled vi runt och träffade massa folk vi kände. Vi satt ute på piren på stranden och kollade på solnedgången. Skit fint var det. Sen så skilldes vi åt lite. Jag och Becka blev iaf medbjudna på fest på värsta lyxbåten som några danskar hade. Där bjöds det på dricka hejvilt. Sen gick vi på en annan båt som va ännu vildare;-) kl 00.38 gick sista tåget hem. Så det va ju meningen att jag och Becka skulle ta det. Men eftersom att vi hade så Jävla roligt så ville vi verkligen inte hem. Så vi stannade. Sen kom vi ju på att vi inte kunde komma hem på nåt sätt. Så vi letade desperat efter en lösning. Och vi hittade en! Vi fick åka med en kompis pappa som kom och hämtade dom vid 3. Så det blev en sjukt lyckad kväll!:-D♥

Båstad!!

Detta va den tråkigaste och jobbigaste jobbdagen hitils!

Men nu ska vi till Båstad!! :D Tar tåget om en halvtimme. Ha en bra Fredagskväll!♥

Bitch

Varför ska vissa tjejer va så Jävla otrevliga och bitchiga? Är det så svårt att va trevlig mot en annan tjej?

Godmorgon

Nu drar jag snart till äventyrslandet och jobbar. Ska bara äta först..puss♥

Tagga för imorgon!

Börjar jobba 10 imorgon. Jobbar till halv 3. När jag har jobbat klart så ska jag, Becka, Michelle, Jessika och Matilda ta tåget till Båstad! Det är ju Tennisveckan nu så det kommer va fullt ös där. Vet dock inte hur jag ska komma hem.. Går ju ett tåg hem 11 på kvällen. Får väl bli det för jag börjar jobba 10 på lördag.. men ah, det kommer bli sjukt kul imorgon! :D


Rix fm festivalen i Båstad förra året ;)

Hemma från kvällsdopp

Nu vart man hemma igen. Eller ja, jag kom hem för en timme sen typ. Det va jätte skönt att bada!




Östra! (igen)

Det blir bara jag och Michelle som åker och kvällsbadar. Frida skulle tydligt raka benen ist(?);) Frågade även jessika om hon ville med men de gick inga bussar. Så jag och Michelle åker till Östra stranden när jag har ätit! Seeya♥

Pressent till Becka!

Kom precis hem från stan. Gick först med Kim och Michelle. Sen drog Kim så gick jag och Michelle med Frida en stund. Vi köpte pressent till Becka! Hon fyller år på Tisdag så på Lördag ska vi hem till henne och fira! :D Jippie!
Nu ska jag ner och duscha, sen blir det nog kvällsdopp med Michelle och Frida :D ♥



♥ RIP håret

Godmorgon!

Igårkväll åkte jag och Kim och tog ett kvällsdopp. Det va sjukt varmt i vattnet! Sen åkte vi och köpte kebab och sen hem till kim och kollade på film. Vaknade upp hos kim 2 minuter i 11 idag. Och jag skulle va hos frisören kvart över 11. Så det blev lite stressigt ;) Men jag hann iaf! Kom dock en kvart sent. Så nu är jag hemma från frisören, med 10 cm kortare hår!! Asså allvarligt jag börjar snart gråta. Det som hade blivit så långt :(

Så blev det.. såg faktiskt inte så kort ut på bilden men det känns kort! 


♥ I need a shower

Sådär ja, nu vart man hemma från jobbet. Det va skoj att jobba idag. Jonas Nilsson stod i kiosken jämte mig så han underhöll mig :) Det va faktiskt jätte kul att få prata med honom. Det va ju ett tag sen..

Nu ska jag ta en dusch(det behövs!!), sen äta. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Träffa Kim hoppas jag på, kvällsdopp kanske?!♥

♥ 14 Juli 2010- Onsdag

Det va ju så jävla onödigt att vi cyklade till Östra igår! Va ju tvugna att åka hem direkt igen. Aja lite motion har ju aldrig skadat? 

Aja, jag och Jessika köpte godis och åkte hem till mig och kollade på film ist, mys!

Nu sitter jag och väntar på att Jessika ska vakna så att vi kan äta frukost för jag är huuungrig.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Eller jag börjar ju jobba halv 3 men fram tills dess. Jag ska nog städa rummet. yey.


♥ Östra stranden

Hej!

Mit dåliga humör försvann när jag kom till stallet. Tog in Mejram från hagen idag och tvättade henne och dränkte henne i flugspräj och red. Det gick jätte bra och rida! Trodde jag inte.. När vi vart klara i stallet så åkte vi runt och kollade på stall. Jag vill ju flytta till ett stall där både jag och Kim kan stå. Vi hittade ett jätte mysigt stall i Fotstad. Får se om kim gillar det också ^^ Nu kommer snart Matilda och Jessika hit. Så ska vi cykla till östra stranden :) Puss♥


Hehe älsklingen ville inte komma in från hagen ^^

♥ Dålig dag

God morgon

Jag är trött, arg, ledsen, besviken, irriterad, depprimerad och sur.

Hejdå


♥ Bruce den allsmäktige

Det blir inte att jag träffa någon ikväll. Är så jävla trött och hängig. Så jag ska kolla film med mamma och pappa och äta massa onyttigheter. Bruce den allsmäktige blir det.


♥ Ännu en härlig dag på stranden

Det blev tylöbeck idag med Matilda och Jessika. Det va as skönt! Vattnet va underbart, solen va varm. Fick liite färg också. Nu ska jag snart ut och äta på altanen. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Träffa någon hoppas jag på. puss♥


♥ Svettig natt

Godmorgon!

Har vart lite dåligt med bloggandet nu i helgen, men men.

Igår va jag och Matilda först på stranden. Sen på Kvällen drog jag, Jessika, Matilda, Tobbe, Dennis och Alle till Båstad. Först åt vi pizza sen gick på Madison. Asså det va så satans varmt där inne på dansgolvet. 50 grader minst. Fyfan va jag svettades. Men det va kul iaf..!


Tobbe på tåget, haha han är inte fullt normal


Matilda och Jessika i båstaaad

 











♥ Good morning

Det blev att jag åkte på festen i söndrum igår. Det va trevligt! :) Vi vara bara ett litet gäng som satt hemma hos en som heter Emme. Vi spelade öl spelet och hade allmänt trevligt. Blev liiite för mycket för mig ett tag. ush.. Men annars va det bra^^ Åkte hem vid halv 3.

Nu sitter jag här pigg och utvilad...eller? Nej ush jag är jätte trött, och jag ska iväg och jobba på travet nu snart. Börjar 11. Ska hem till Kim först, så jag ska nog smsa henne nu och se om hon lever. Pusshej♥


♥ Dagens..







Professor Green feat. Ed drewett- Need you tonight




Shakira- Waka Waka
 



Crazy Town- Butterfly
 


♥ Fest!

Fick sluta jobba redan nu. Va ju inte en jävel som hade jacka. Det är hur fint väder som helst! :D Så nu sitter jag här hemma och taggar. Ska på fest i Söndrum(tror jag). Vet inte vad jag ska ha på mig bara "/ Men det löser sig nog!

♥ Det blev stranden idag

Åkte till Vitaband med mamma, Marie, Totte, Olle och Tian. Hela familjen med andra ord(minus pappa). Hehe det va kul att träffa Tian. Gör ju inte det så ofta "/ haha, vi blir så mogna när vi är med varandra. Vi satt och byggde sandslott(även fast Olle låg o sov). Sen ville vi ha nåt och kasta till varandra i vattnet. Så vi tog först en persika tjärna, sen gick vi över till sjögräs xD Aja, nu ska jag snart göra mig iodning. Ska ju iväg och jobba. Pusshej♥

♥ 9 Juli 2010-Fredag!!

Wohooo fredag idag :D Fast ska dock jobba idag och imorgon -.-

Godmorgon föresten!
Vaknade nyss. Kim skulle egentligen gått upp 6 för att jobba. Men hon vaknada 9 istället. Så hon blir seen. Men hon har iallafall dratt nu. Och jag funderar på att åka hem till mig.. Fast jag trivs så bra i hennes lägenhet, så jag kanske stannar här ett tag. Vet inte vad jag ska göra idag innan jag börjar jobba :s aja, hörs sen♥


Söt!...eller?


♥ BTW!

Det är absolut inte ok att säga att man ska ta självmord bara för att få uppmärksamhet!!! idiot...

GODNATT!!

♥ Hemma från Sprintermästarn

Hej!!

Nu sitter jag hemma hos Kim :) Åkte direkt hit efter travet. Hon ligger dock och sover nu typ. hehe

Travet va ganska trevligt. Hade en trevlig vakt som höll mig sällskap hela kvällen. Sen är det ju alltid trevligt med massa fulla gubbar ;) Sjukt mycket folk va det där! Värst va när jag skulle köra därifrån, så jävla många bilar som skulle köra samtidigt.

Imorgon ska jag jobba på travet igen, samma tider. Börjar alltså 4. Vet ej vad jag ska göra innan. Men det får vi se imorgon. Puss♥

♥ Mobilt, travet.

Hej bloggen! Förlåt för den dåliga uppdateringen igår och idag. Igår på kvällen så kom Jessika och matilda hem till mig. Sen tog vi bussen till hjalmar där jesper och Danne va. Vi kollade fotbollen, drack öl, lyssnade på musik och spelade ps ^^ sen blev det nattmatlagning vid 3 tiden också. Vi sov även hos hjalle. Blev ju ganska sent. Så idag vaknade jag först av att hjalle stod och sprutade vatten på oss. Sen somnade jag om. Sen vaknade jag av att dom satte på sjukt hög musik. Hela huset skakade typ. Sen somnade jag om igen. Tredje gången jag vaknade så va klockan 8.50, och min buss gick 8.52. Så jag kastade mig upp ur sängen och kutade till bussen. Och jag hann! Kände mig jävligt ofresh på bussen dock. När jag kommit hem så fixade jag mig lite och sedan drog jag in till stan med madde. Hittade lite grejer som jag kan lägga ut bilder på sen :) nu sitter jag på travet och "jobbar". Började kl. 4 och slutar 11. 2 timmar kvar!!

♥ fan

Det får inte vara sant :s Va fan ska jag göra om det är det?! Herregud... Jag är riktigt orolig nu.

♥ Ryktet går

Sitter och kollar film med mamma :) Ryktet går, på 3an ;)


♥ 6 Juli 2010-Tisdag

Hej bloggen!

Har ju vart på Falsterbo hela dagen. Det har vart jätte mysigt! Såg en häst som jag red på Flamma hoppa. Såg även Emma som står i stallet hoppa. Gick dock inte så bra :(  Köpte även en ridjacka, ett schabrak, pälsglans och en flughuva där ^^

Glömde ladda kameran så det fick bli några kassa bilder med mobilen ;)










Detta köpte jag :) + pälsglans och flughuva.






♥ Falsterbo imorgon!

Kom precis hem från Frida. Vi lagade mat, bakade kladdkaka, åt mat, åt kladdkaka och kollade skräckfilm. Mysigt! Fast filmen va dock helt sjuk.

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig för imorgon ska jag upp kl 7 så ska vi till Falsterbo! :D (jättestora hästtävlingar) Ska vara där hela dagen med Marie och mamma, ska bli skit kul! Så det blir antagligen inte så mycket bloggande imorgon ;) Godnatt♥


 


♥ Hemma från jobbet

Ush, det va INTE kul att jobba idag. (Brukar dock inte va det dom andra dagarna heller) Men idag klagade dom på mig för att jag hade uppe mobilen i 3 sek, dom klagade på mig för att jag satte mig ner på kanten en stund, dom klagade på mig för att jag råkade ge bort ett trasigt gossedjur, dom klagade på mig för att jag inte visste om det fanns något spegelhus på Äventyrslandet -.- Det va ett jävla massa klagande med andra ord!!!?!??!?

Aja nu ska jag hem till Frida och mysa med Frida och Madde..hörs sen♥


♥ Släppt Mejram på bete

Idag när vi va istallet så släppte vi Mejram på Bete. Vilket betyder att jag inte behöver åka ut till stallet om jag inte vill. Behöver bara rida. Fett skönt :D Hon ska gå där så länge som möjligt typ.


Mejram och jag i Digeshult ;)


Nej nu ska jag åka och jobba! Puss♥

♥ Dagens..


Här är 3 fett sköna tagga låtar :D♥

 

 


Darius & Finlay feat. Nicco- Do it all night



Tom Pulse- Cuando



Akcent- That's my name

♥ Jag är kär

Godmorgon!

Sov hos Kim igår efter bion. Och nu har jag precis kommit hem. Eclipse va sjukt bra! Mycket bättre än twilight och New Moon. OCH JACOB KYSSTE BELLA! Det satt jag och väntade på hela New Moon och nu kom de. Asså Jacob är så sjukt jävla snygg. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH








Jag vet att jag är lite patetisk nu men men x)

♥ Eclipse!



Nu drar jag på bio med Kim och Jessika. Vi tänkte ta något att käka innan också. Puss♥

♥ Bilder från igår

Här kommer några bilder från igår ;) Kopierade från http://kimberlyfakkinggreko.blogg.se/ ^^


Jag, Becka och Jessika. TAGGA!



Becka, Elliot, Kim och Amanda :D



Haha Becka ;)



Kalle



Jesika och Tobbe


Hjalmar, Elliot och jag...


Hjalle och jag. ( jag dricker cola!!!)



Tobbe och Hjalle

♥ 4 Juli 2010-Söndag

Tjena!

Kom alldeles precis hem från tälingen. Allt har gått jätte bra. Eftersom att det bara va jag och pappa som skulle åka så trodde jag att det skulle bli lite kaos, men det gick mycket bra!

I 1 m så rev hon andra hindret.. Det va ju lite irriterande, men det va hur många som helst som rev det hindret så det känns lite bättre ;) Annars gick hon bra.

I 1.10 ( Agriafinalen) så skulle man först in och hoppa grunden. Och dom som gick felfritt skulle gå till omhoppning. Och jag gick felfritt :D så jag och 7 andra gick till omhoppning. Det va 2 stycken som gick felfritt i omhoppning. Jag fick 1 rivning så jag kom alltså 4a. Och det va 5 placerade så jag fick pris, Jippie :D







♥ mobilt, vaaarmt!

Tja! Ligger i sängen nu och ska försöka sova. För jag ska upp klockan 6 imon (y) ska ju tävla...;) men det är så Jävla varmt på mitt rum! Jag har fönsterna öppna och allt men ändå är det typ 30 grader har inne. Fyfan... Aja, hos kim va det iaf trevligt. Synd bara att jag va tvungen att gå så tidigt.. men så är det när man ska tävla. Nej nu måste jag försöka sova, godnatt♥

♥ After Beach!


♥ 3 Juli 2010-Lördag

Hej!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag. Men det är ju så underbart väder så man kan ju inte sitta inne?!

Igår va vi ju hos Matilda. Det va trevligt, massa trevligt folk. Vi drog ganska tidigt eftersom att hennes föräldrar skulle komma hem.. Sen var det jag, Kim och Michelle som skulle sova hos Jessika. Haha, asså när vi skulle gå och lägga oss så va jag så himla flummig. Och Michelle och Jessika låg och snackade om massa sjuka saker och det lät så jävla kul.. Sen sa Jessika nåt jätte kul och Michelle härmade henne och jag tyckte det va så roligt. Asså jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst...tror jag aldrig har skrattat så mycket. Låg och skrattade/grät i en timme typ. Haha, sen somnade jag gott ;)

I morse fick jag gå upp vid 8 för att sedan åka till stallet och släppa ut hästar. Efter stallet blev det Tylösand med Michelle och Matilda. Varmt som fan va det..fast jag har typ inte fått någon färg :( Vi va även på After Beach, dom hade ju premiär. Och herregud va mycket folk det va! Jag klarade inte av det så jag fick gå tidigare än Miche och Matilda.  

Nu är jag iallafall hemma och jag måste hoppa in i duschen nu för sen ska jag på inflyttningsfest hos Kim. Puss♥

♥ Drar till Matilda nu



Sover hos Jessika ikväll, hörs imorgon ♥

♥ 2 juli 2010-fredag!

Hallå! Det är sjukt jävla varmt här. Jobbar ju idag, och jag har ingen skugga! Jag kokar helt seriöst.. Och jag har 2 timmar kvar. Åh! När jag slutar ska jag hem, duscha och fixa mig. Sen ska jag till matilda i gullbrandstorp på chill fest =) Ska bli trevligt. Nej nu ska jag försöka sysselsätta mig på något sätt. Pusshej!♥

♥ Madde

Nu har precis Madde dratt härifrån. Vi gick och köpte godis och kollade skräckfilm. Och snackade såklart om allt som hänt sen vi träffades sist. De va ju typ på skolavslutningen vi träffades sist :o Måste träffas oftare!♥


Bilden är tagen förra sommaren när vi va påväg till Båstad... ;)


Nej nu ska jag sova, natti!♥


♥ Ut o grilla



Ska ut och grilla i trädgården med familjen nu..puss på er♥

♥ Jag slapp jobba!

JAAAAAAA!!! Dom ringde nyss från Äventyrslandet och sa att jag inte behövde komma idag för det inte va nåt folk typ. Fan va skönt. Fast jag behöver ju egentligen pengarna. Men aja kan jobba andra dagar. Idag kände jag inte alls för det.

Fast nu vet jag dock inte vad jag ska göra... Hmmm. Ska ju va med Madi sen. Men hon jobbar ju till ikväll :(


Denna bilden förstörde min dag lite... (Den är från Midsommar)


♥ 1 Juli 2010-Torsdag

Godmorgon, sovit gott?

Det har jag! Fast nu på morgonen så blev ju allt skit. Kan ju säga att ha en mamma som har Facebook är inte bra.

Igår efter att jag dragit in på stan en vända så kom Fidde hit. Vi låg bara och snackade massa och kollade skräckfilm. Idag åker han till Bulgarien en vecka :(♥ Fast en vecka går fort! Det är bara det att jag inte har någon att smsa med när han är borta ^^

Nu ska vi snart till stallet och fixa allt där, sen börjar jag jobba kl 2 -.- puss♥
 

RSS 2.0