Jag<3Matematik

Är inte matte helt underbart ? När man kommer hem på kvällen o bara sätter sig där med sin feta matte bok och ser alla dessa underbara uppgifter framför sig. I love it! <3

or not..

Pappa försökte precis förklara vad som menas med grundpotensform o massa sån skit men jag kopplade inte direkt ^^ Så jag ger upp det nu faktiskt..




lovely ?


Tisdag

Hej bloggen!

Jobbig dag i skolan idag, orkar inte förklara vf, men den har verkligen varit riktigt jobbig! Men aa dt e iaf hyffsat löst nu o det känns bra.
Efter skolan körde jag upp till miche o så åkte vi ut till stallet, michelle har ju börjat sköta Chessie nu :D Ska bli riktigt kul! Vi red iaf en runda i skogen med pollarna idag, det va kul, förutom att det började ös regna precis när vi skulle rida iväg..men man torkade fort när solen kom fram sen igen :))
Sen körde jag miche hem sen körde jag hem och åt kebab xd

Miche på Chessie & Jag på Mica i Vintras 



Lördag

GodmorgonGodmorgon! :]

Va ju på badhuset igår, kom hem vid 8 typ. Det va mkt skoj där, vi träffade massa roligt folk :) När jag kom hem så satte jag mig vid datan en stund, sen la jag mig i sängen o lysnade på as hög musik o messade med folk, sen somnade jag x) va så grymt trött.

Men nu är jag pigg och utvilad. Och ikväll ska jag, madi o frida ha kul :D

Nu på dagen ska jag åka till hästshopen o kolla på stalljacka, sen till stallet o ta hand om hästarna.

PUSS




FredaG !! :D

TJA!

Igår kvl va jag , Madi o Frida hos dennis, det va trevligt :)

O idag är det fredag :D Va fett trött i skolan, men det gick ganska fort ändå. Markus har snaggat sej!! :o blev så förvånad x)
Nu ska jag,  ninna o Frida till Badhuset sen får vi se vad som händer ikväll ^^ PUSS <3




BTW!

Tyckte det va lite kul att Anna Anka va med i Dum o Dummare ^^

Hon är tjejen som går ut ur bussen först!




Onsdag

Ja skolan va ganska kul idag. Haha! på gympan så kollade någon ut genom fönstret o stod där ett as läskigt emo o bara glodde på oss med en riktig mördar blyck, fyfaan va rädd man blev asså xD heh men ååh imon är det en as seg dag i skolan! vi ska ha engelska prov, och man kan inte plugga på det typ så jag är körd :s Men efter skolan imon så ska jag köpa nya skor :))

Tränade för Monica med Mejram idag efter skolan, det gick super bra faktiskt. Är så så himla nöjd med henne! (mejram då ) x) <3

Nu ska jag äta glass o lägga mej i sängen ( där Tyson väntar på mig) o kolla på film. haha. PUSS





TRUE LOVE!! <3 x)


Jamica Rose

Mica jag vill verkligen ha kvar dej hos mej, men tyvär kan jag inte det <3


.


                                               

HIhi jaoo, det får bli låtar denna veckan, Dom 5 bästa låtarna nu är:

1. Sexy Bitch- David Guetta, Akon


   

2. Break- Three Days Grace
 


3. Roll- Flo Rida, Sean Kingston


4. Fire burning- Sean Kingston


5. You belong with me- Taylor Swift

Voltige

Jag har kommit fram till att jag ska börja träna voltige med Mejram. Det går ut på att man longerar hästen och så gör man massa konster på hästens rygg. Och jag tänkte att eftersom Mejram är så snäll så kan man ju prova :D Har typ alltid varit smått intresserad av voltige x)











Tisdag

Shoo!

Novellen gick åt helvete idag, blev ett stort jävla skämt. Fett pinsamt att man ens kan skriva så dåligt. aja, nu är det gjort iaf. Vi fick sluta väldans tidigt idag, så efter skolan gick vi hem till Frida och färgade hennes hår brunt, det blev fett snyggt! Vi kollade även när Madi tryckte igenom en nål i hennes öra, scaary :s she's crazyy. Sen skulle jag hem , men så stötte jag på Kiim o Jessika på stan så gick jag med dem o fikade på expresso house. Sen åkte jag till stallet o red lite barbacka, det va jobbigt som fan. men aa o nu ligger jag här i min säng o ska försöka plugga lite på eng provet som vi har på tors. Puss




Måndag

TjaTjaa!

Sov ju hos kim igår, det va mysigt :) vi fixade ansiktsmask, kollade film, åt tacos, slogs med valle o massa mer ^^ Körde moppe till stan imorse, det va extremt kallt. :s Sen när jag kom hem så märkte jag att jag hade glömt mitt smink hos kim, så jag såg förjävlig ut i skolan. Skolan va annars helt ok idag, förutom att jag failade totalt på SO redovisningen. Men aja. efter skolan blev det stallet o nu har jag kommit hem. Måste komma på va min bruvell ska handla om, vi ska ju sitta i 3 timmar imon i skolan o skriva novell. Och jag har ingen aning va min ska handla om. Ska brainstorma lite nu. Puss




Söndag

Igår va ju släkten här, det va trevligt, o mamma blev jätte glad för pressenterna jag hade köpt :] hon fick; Hårfön, 2 par örhängen, armband, sjal, ansiktskräm :) Haha, när vi satt o åt så fick jag sms av dennis som skrev att han o kuttner va utanför mitt hus o att jag skulle komma ut. Så jag gick då ut o va med dom ett tag o så träffade vi felix, men precis när vi hade träffat felix så va jag tvungen att gå hem för pappa ville ha mej hemma.. men sen fick jag gå ut igen, så då träffade jag dom igen o så skulle dennis o kuttner hem o göra nåt o sen tillbaka till stan, så jag o felix gick runt lite i stan, sen kom dennis o kuttner tillbaka o då gick vi hem till mej o kollade på skräckfilm. trevligt trevligt :)

Har precis varit i stallet o fixat o ridit, så nu ska jag ta moppen hem till kim o sova där inatt o så tar jag moppen hem imonbitti. Pussheej


Lördag

Igår skulle egentligen till Madison, men det blev inte så för folket va inte sugna o det krånglade med skjuts. Men ist va vi på fest hemma hos dennis, det va mycket skojj o massa kul folk! Lyckad kväll, förutom att jag o jessika fick gå från vilshärad till guldbrandstorp på natten, gash va jag har ont i fötterna nu asså! :s 

Idag vaknade jag upp hos jessika, trött som ett svin, körde moppe hem o sen ut till stallet o red. Nu har jag vilat lite o väntar på att gästerna ska komma. Mamma fyller år imon så släkten kommer ikväll. Det ska bli ganska trevligt. ojj nu kommer dom :s

PUSS<3




Koll på läget igen

Så nu har jag fixat den lite iaf :) men jag e inte nöjd med bloggen precis xD ( har aldrig varit heller ) så jag tror jag ska be Linnea fixa den snart..hon e duktig ^^
Asså jag har börjat skratta förjävla fult :s typ fnittrar: "HIHIHIHI" låter ju patetiskt xD ( hörde det på en video som frida filmade idag i skolan) det måste jag sluta me!


GAAH

Försökte byta bakgrund på bloggen, men så blev allt helt cepe o bloggen blev cepe ful så nu tog jag bara ett sånt vanligt tema o sparade så får jag be någon fixa det åt mej imon för jag SUGER!


Torsdag

Helt slut...

Har precis varit uppe på galgberget o joggat, (STOLT) kände att min kondition inte är på topp precis så jag måste ut o jogga lite oftare! Men nu när jag sprang så kom jag på att jag har ont i halsen o hosta, så det va inte så jätte lätt o andas precis (y) höh kunde typ inte andas alls till slut x)

Aja nu sitter jag här hemma o ska hoppa in i dushen snart o sen äta.

Dagen har varti helt ok :)
Solan då först;
*Engelska- förhörde oregelbundna verb o typ snakkade om provet som vi ska ha nästa vecka xP Asså ALLT ska hända nästa vecka :o kan lärare lära sig planera lite elr ?!
*Bild- jadu frida, vi har kommit långt på vårt arbete elr hur ? ;)
*Svenska- Hade nån helt tjock o ful vikarie x) vi typ läste noveller o skit. Vi ska ju sitta o skriva novell i 3 timmar nästa vecka (y) Love it!
*No- 2 fukking timmar no! asså det pallar man nt. Och jeppson babblade på om massa tyngdkraft o newton o lägesenergi o rörelse energi o effekt o massa annan skit o jag fattar inte riktigt allt xD så då orkar jag inte lysna heller. Får nog läsa på lite hemma nu :)

Ja sen slutade vi. Åkte hem, fikade äppelpaj med mami o marie. Åkte ut till stallet o red ut en härlig runda med systern. Åkte hem. Åkte till galgberget o joggade. Åkte hem o nu sitter jag här o mamma ropar att maten e klar så jag måste sluta skriva på detta extremt ointressanta inlägget på denna extremt ointressanta blogg xD


Onsdag

Kom precis hem från skolan. Och jag tar snart livet av mej asså, vi har så mkt o göra i skolan nu :o dt är sjukt. Och jag måste verkligen bli klar med so:n, så jag tänkte att jag skulle göra det nu när jag kom hem, men jag gör ju arbetet på powerpoint, och det hade tydligen inte någon av datorerna här hemma :@ så är fett sur nu, kommer stå där som en jävla idiot när jag ska redovisa. GAAH. Och saken blir ju inte bättre av att mamma är tjurig som en idiot o skäller på mig när man kommeer hem -.-


Tisdag

Jahopp , seg tisdag idag :)) Har precis kommit hem från tandläkaren, har lagat ett hål. Gud va obehagligt det va :s aja nu e det gjort iaf. Jag slapp sista lektionen för skulle va hos tandläkaren 14.45. Annars va skolan skit seg. Igår hade vi studiedag, va på ullared med mami, marie o ollebolle, köpte inte så jätte mke men lite grann..
Resten av dagen ska jag tillbringa i stallet<3


drar nu

Ska på tacokvl hos frida :)) 






Halloj :))

Jahopp, ett tag sen jag skrev nåt :) Hmm igår va vi på NollTreFem. Först va Becka här hos mig, sen gick vi till Frida där Madde oxå va. Så gick vi in på 035, o där inne träffade man massa trevligt folk. Fast det blev lite segt där inne sen för dom flesta gick. Så vi drog oxå. Så träffade vi Felix o Hampe på stan o snakkade med dom ett tag. Sen skulle jag va hemma halv 12 så jag drog hem. Ganska trevlig kvl ändå.
Idag har ja tävlat med Mejram i harplinge, gick mkt bra! Hoppade 1 m o det va regional tävling. Hon hoppade super fint, men hon rev sista hindret i grunden, retligt! Men aja, älsklingen va super duktig<3  Nu har jag suttit o pluggat i en timme ungefär, och ska äta nån lunch nu.





Nattinlägg

Tjenare!

Har absolut ingenting att göra, kl är 01.14 :]
Kom hem från stugan idag, det har varit fett mysigt att bo där, lite kallt att köra moppe på morgonen bara.

Idag är det fredag och det är fett skönt att det är helg nu iaf! :D fast jag har piss mkt o göra i skolan, ligger efter i allt typ ;s aja , ska sitta o plugga hela förmiddan imon har jag bestämt. jippie! 

Aja ska gå o äta nån natt mat nu o sen gå o sussa. Sov gott! <3



Torsdag

Idag ska jag till skolan :D har sovit i stugan inatt ju o jag sa att jag inte skulle blogga men jag skojja bara :D För jag måste ju köra från vilshärad till stan på morgonen, o jag sätter moppen hemma eftersom att jag inte får ha den på skolan. Så då hinner jag blogga lite. Elr egentligen hinner jag inte det nu för jag börjar om 10 min så jag måste gå nu typ. Men skitsamma, det va sviiiin kallt att köra moppe :s kommer ju inte bli frisk ^^ Men jag mår faktiskt ganska bra idag. Skolan kommer bli skiiit tråkig idag :< 


090909

Det borde hända nåt bra idag tycker jag. Eftersom det är 090909 ;o
Hemmma idag me :) Blev väckt av Frida, Madde och Linnea kl 10, dom hade rast. Och nu stack dom precis ^^
Idag åker vi ut till stugan i vilshärad o ska bo där till lördag. Så jag får ta moppen till skolan imon o på fredag.
Så nu kommer jag inte blogga på ett tag.


Idol!

Ikväll börjar
                 
 
;D;D;D;D;D

Grattis P!nk

Grattis till P!nk som fyller 30 år idag! Kan inte påstå att hon är min favvo artist men vissa av hennes låtar är grymma! <3


Olle <3



Är vi inte söta ?

Fint väder! :o

Har inte upptäckt förän nu att det är jätte fint väder! kl e 5 o det e 23 grader, skönt! Så nu sitter jag på balkongen med laptopen i knät och har precis skrivit klart om judendomen ( för idag då ) x)  Mår mkt bättre nu o ka snart ut till stallet. Orkar nog inte rida men man blir piggare av frisk luft. ^^





Tisdag

Det här suger...
Hemma idag igen.. Segt! Och idag har vi skolfoto! Jag vill så gärna va med, det är ju 9ans foto! Men jag kan verkligen inte. Mår skit dåligt. Och alla baH: men du behöver bara va med på fotot sen kan du gå hem igen. Men jag tror inte jag blir så jävla bra på fotot om jag typ har feber o behöver spy hela tiden. Så då skiter jag hellre i det. x)
Ok nu måste jag skriva om Judendomen! Gjorde ju inte det igår -.- Sen måste jag läsa lite på NO:n me. Jag dööör hellre!!!!!!!!!!!!!! x'''((( 

Nae skärp till dej matilda! Det går på en timme! så nu ska jag göra det, ska inte röra datan på en timme!


Me<3Greece

Älskar allt med grekland <3 Värmen, Kulturen, Vattnet, Människorna. underbart! Jag har varit i Grekland, hhhm, 5 gånger? Va där förra sommaren senast, och jag vill verkligen dit nu! Kollade igenom massa bilder o jag vill bara dit assu!!



Bilden är tagen när vi va i Karpathos 06.



Jääävlar jag nös nyss 10 gånger! rekord assu! ;O hehe viktig information. x)
Ska gå o lägga mej nu o försöka bli frisk tills imon. För det är skolfoto imon ju ( o det får man ju inte missa :O )
Hehe gonatt <3


Pirates of the Caribbean

Kollar på Pirates of the caribbean som går på 9an :] Den filmen tröttnar man alldrig på! Särskilt inte Jack Sparrow! <3


Måndag

God Morgon!

Kl är 2 o idag har jag bara glott på film. Är hemma från skolan för jag har feber.. Det är sjukt tråkigt att bara sitta här hemma och göra absolut ingenting. Men jag kom nu på att jag måste skriva lite om judendomen, jippie! Fast först ska jag äta nån lunch, så ska gå o kolla vad som finns i kylskåpet.



Barnvakt

Tja!
Nu har jag varit i stallet o hoppat med Mejram. Det gick såådär. Mamma filmade när jag red så nu letar jag efter en sladd så att man kan koppla videokameran till tv:n, men denna sladd är spårlöst försvunnen.
Marie o Totte är borta ikv så vi(jag) får vara barnvakt. Han är så söt så ^^ <3 nu har han tagit min kamera sprungit iväg med den :s 



rubrik ?

In the end it dosn't even matter..







Jag tar moppen till stallet nu.    

Hejaklacken

HAHAHAHA min humor xD


Söndag

Söndag är nog den tråkigaste dagen som finns. Sitter i soffan med laptopen i knät och kollar på 2fast and 2Furious. Känner mig typ sjuk :s har Jätte ont i huvet o halsen. Fårse om jag mår bättre sen men nu ska jag iaf kolla på filmen.



Helgen

Helgen har varit helt ok.  I Fredags va jag, Linnea o Madi hos frida i början av kvällen o åt kebab. Sen träffade vi lite folk i stan, sen sa nån att det va fest i nyhem o dom sa att vi fick komma, så vi drog dit. Men vi va tydligen inte välkommna xd men sen träffade vi lite annat folk o sen drog vi hem ganska tidigt. Hade ganska kul ändå.
Igår va jag o Frida hos Jessika, där va becka, jonas, hampus och esset. Vi kollade på nån skräckfil som killarna hade hyrt. Och den va skit dålig! Kolla aldrig på Gag. Men annars va kvällen super trevlig :]


Fredag :D

Redan fredag asså! Vecka har gått sjukt fort.. Har inte uppdaterat sen onsdags! :o dålig stil matilda! Det är ju verkligen så många som läser o bloggen. aja skolan idag va ok, det gick fort. Nu har jag precis varit i stallet o fixat åt hästarna. Dom fick vila idag, det blåser ju aas mkt ute ;o Vi va med Mica hos veterinären igår o det gick ju inte så jätte bra, hon va jätte halt. Så nu vet jag inte vad vi ska göra med henne.
Aja det har löst sig med Mattias iaf, jag behövde inte betala nåt , han sa att jag skulle komma o städa hans legenhet nån dag så va vi kvitt. hehe.
Ikv, hhm vad händer asså ? Ska va med Madi o Friduz iaf. Sen får vi se om det blir festa elr sitta hemma o mysa. Ska gå in o dusha nu sen drar jag hem till friduz. 
 


yey

Tja!

Nu har jag precis ätit o dushat, o är klar för sängen! Tävlingen gick jätte bra! Hon rev ett hinder i första klassen, men gick felfritt i andra. Stolt över henne :] Längtar till nästa tävling nu!
Riktigt taggad på skolan imon ! (y) Jag har inget att ha på mig, och jag ser bah förjävlig ut. Vill verkligen bara stanna hemma o ligga o kolla på film hela dan. Men det kan jag ju inte. Måste satsa på skolan nu! Har slarvat ganska mycket i skolan känner jag, skärpning! Så nu ska jag plugga på engelska oregelbundna verb :]





naajs va ?
najs va ?


GONATTT <3

Tävling idag :)

Har haft franska och gympa nu. Franskan va ganska chill, fick sluta tidigare för jag lurade gerda. Sen på gympan hade vi friidrott, det gick faktiskt jätte bra, friidrott brukar inte va min starka sida. aja, o nu har vi lunch, så jag drog hem o dushade o åt. Fast börjar om 10 min så ska gå till skolan nu. Efter skolan är det tävling med Mejram som gäller.


Denna Tisdagen..

..har inte varit den bästa.

I skolan fick man reda på massa skit. Och både jag o kompisarna blev fett sura. Asså jag fattar inte hur man kan göra så ? så falskt.
Sen ringde Mattias till mig o bara skällde på mig och sa att jag bara snakkar massa skit, o att jag måste betala allt som gick sönder o blev stulet på festen. Det blir ganska mycket pengar. Aja det e inte problemet, det är ju bara ett barnbidrag (y), problemet är att min underbara bror som jag älskar så otroligt mycket hatar mig nu o kommer nog aldrig lita på mig mer. Och det suger. Förlåt Mattias!
Sen måste jag bara dela med mej av att Mica antagligen inte är frisk, så jag vet inte vad vi ska göra med henne, mamma säger en sak, men det går jag inte med på. Lipar så fort jag tänker på det. Det är sjukt hur man kan gilla ett djur så mkt!
Asså vetnt vad jag ska ta mej till nu. Vill verkligen dö. Känner mig sjuk btw, hoppas verkligen att jag har fått svininfluensa o dör. Om det inte hade varit för mina underbara vänner så hade jag antagligen gjort nåt jävligt dumt nu. ÄLSKAR ER !

Pixie Lott

Tja!

Sitter o lysnar på Pixie lott med Mama do. Den är fett bra! :D Ska gå o fika nåt nu, sen tar jag moppen to the stable.

 


godmorgon!

Sitter här i skolan o har SO. Skulle egentligen skriva ett inlägg hemma men Frida hade datan hela tiden, så jag får skriva ett nu ist på SO lektionen x) Ska fortfarande skriva om judendomen, det suger. Hela denna dagen suger. Nu har vi SO, sen har vi ENG, sen LUNCH, sen MA o sist SV. fyfan. Aja bara bita ihop o göra sitt bästa iaf. Efter skolan ska jag till stallet o rida Mejram <3 Ska tävla imon, elr aa det är bara en träningstävling, men aa får se hur det går :] Nu måste jag försöka få nåt gjoort.



RSS 2.0