29 december 2010

Godmorgon!

Klockan är bara halv 11 och jag har redan hunnit vakna hos Kim, gå upp, åka till stallet, fixa allt i stallet, åka hem. Så nu är jag då hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu hela dagen. Ska klippa mig kl. 5 iallafall. Ska nog gå och sola innan, och kolla på film ;D Ikväll efter jag har klippt mig ska jag träffa tjejerna är det tänkt!

Igår kom ju Jonas, Ville och Jesika hem till Kim. Vi gick och hyrde 2 filmer och beställde pizza/kebab. Det blev en lyckad kväll :) Sov dock jätte dåligt på natten. Men jag har ju gott om tid att sova idag ;) nu ska jag gå ut med Tyson!


konstiga killar :)


28 december 2010

Hola :)

Åååh nu är becka, frida och kajsa hemma från Madrid igen! Känns bra!♥ Och det är 3 dagar kvar till nyår! Tagga! :D och jag är typ frisk nu så det blir nog kanon. Ska först äta middag hos Frida och sen blir det fest. aja nog om nyår. IDAG har jag vart på stan med madde fram tills nu. Mellandagsrea ju! Köpte dock bara en tröja, trosor och en plånbok. Är typ så pank man kan bli ;( Nu är jag iallafall hemma hos Kim och väntar på att jonas och ville ska hit. Längesen jag träffade dem! aja pusshej


Julafton!

God Jul allihopa :D

Min dag har vart bra änsålänge. Har ätit julfrukost och vart i stallet. Mejram fick några julklappar i stallet. Hon fick ett träns, godis och benskydd. Jätte fint :) Nu ska jag inte göra så mycket faktiskt. Ska åka till stallet igen sen och ta in pollarna. Sen ska jag och mamma till Monica(min moster) vid halv 6 och fira jul.

Igår var ju hela familjen här och så firade vi jul. Jätte mysigt var det. Haha Olle blev livsrädd när tomten kom. Han vågade inte ens kolla på honom. Men sen efter ett tag så gick det bättre och Olle kunde t.o.m sitta i tomtens knä ;) Julklapparna jag fick va jätte fina. Orkar inte skriva allt men det jag blev mest glad över var halsbandet och armbandet från Kenzas smyckeskollektion! :D hihi. Men nu ska jag ta och äta julskinka sen tänkte jag lägga upp lite bilder från igår.

Lill-julafton

Godmorgon! :D

Lill-julafton idag ju! Ska fira jul med hela familjen ikväll. Kommer typ få alla julklappar ikväll, men det är bra :D Tian och Klara kommer, Totte, Marie, Olle och Gustav och tyson kommer. Och Kim och Kevin :D hihi. Det negativa är att jag har så JÄVLA ont i halsen. Asså jag kan ju knappt äta nåt för det gör så satans ont att svälja. Det är ju lite tråkigt nu när det är massa god julmat :( jaja, jag kommer ju inte gå upp i vikt iallafall ;) Men nu ska jag åka till eurostop med pappa. Puss

Bröderna Stierna


Gustav :D


Kolla så liten han är!



Olle!

22 december

Godmorgon!

I måndags efter jag hade vart på stan med tjejerna så åkte jag och kim till digeshult. Herregud va fint det är där! Typ som fjällen. Kan visa bilder sen :) vi hade iaf jätte mysigt. Sen igår åkte vi till stallet och var där i typ 5 timmar. Och sen på kvällen kom Fidde hit så bytade vi julklappar. Jag fick ett jättefint armband och ett foto på mig och han, tack♥ Han fick ett halsband av mig. hihi.

Men nu ska jag gå upp ur sängen och leta efter halstabletter, har fruktansvärt ont i halsen -.-

20 december 2010

ush jag mår illa.. Undra hur många gånger jag har sagt det dem här 2 senaste dygnen. Har verkligen mått illa konstant i 2 dygn. Är aldrig sugen på mat men är liksom hungrig. Skitkonstigt. Sen har jag ju haft feber och sånt i veckan. Mamma tror att det är influensan jag har fått, eller typ magkatarr(?), eller så är det p-pillerna som spökar. För jag har ju mått dåligt sen jag börjde med dem.. aja nog om det.

Ska snart in till stan och köpa de sista julklapparna. Frida och Madi ska med. Puss


18 december 2010

6 dagar kvar till julafton!


Godmorgon föresten! Mår faktiskt bättre idag. Sov dock jätte dåligt.. aja dagens planer är:
♦ Stallet snart
♦ Middag hos farmor kl 1, kalkon :D
♦ Jessikas dansuppvisning kl 4.
♦ Hem till Fidde ikv, om han hör av sig.....

Eminem

Finns det någon bättre än Eminem eller? tror inte det.


 







Orkar jag?

Har precis tagit en välbehövlig dusch hehe. Och nu ska jag måla naglarna.

Mamma tyckte att jag skulle hänga med in till stan sen och kolla lite julklappar. Vet inte om jag pallar det men jag måste ju köpa julklappar. Får se hur jag gör :)

moster igen

Asså jag har varit så upptagen med att klaga på kylan och att jag är sjuk så att jag har glömt att berätta att min syster har fått en till son! Gustav heter han och han är jätte liten och  söt :D Natten mellan måndag och tisdag fick hon honom. Alltså den 14e :D hihi

17 december 2010

God morgon

Då var det fredag igen och JULLOV!!! dock mår jag i inte alls bra och ska därför inte på julavslutningen. Fett surt att jag missar den :( jaja.

Ska bara ligga hemma idag och försöka bli frisk.. Ska inte till stallet efterssom Therese har henne idag, skönt! ja det va väl allt jag hade på hjärtat just nu, puss

Lite bilder från stallet igår


tur att man ser så pigg ut..



kolla så tjock Mejram är?! Vet inte vad jag gör med henne riktigt... börjar fundera på om hon är dräktig :s



Fresh tjej

Positiva inlägget


Jag tror vi håller på att gå in i en ny istid, för FYFAN va kallt det är. (Kan va jag som är lite extra frusen också eftersom att jag har feber.) Men ush när jag gick från bussen hem så trodde jag att jag skulle dö.

Sov hos Fidde inatt. Sov inte alls gott, vaknade typ 10 gånger. Ena gången frös jag ihläl och andra svettades jag sönder. Tror inte Fidde sov så himla bra heller med tanke på att jag väckte honom varje gång, hehe.

Vid 12 körde Fidde mig till skolan och jag hade engelska, matte och natur. Hade matteprov och det gick inte alls bra efterssom att mitt huvud höll på att sprängas.

Men nu är jag hemma iallafall och har tagit en ipren och ska ta bussen till stallet. Kill me -.- För det första hatar jag att åka buss med ridkläder efterssom att folk tycker att man luktar bajs. Sen kommer jag frysa och jag kommer inte orka rida men jag måste och mitt huvud pallar inte med tjejernas tjat i stallet!!!!!! åååh


We R who we R

Tonight we’re going hard
Just like the world is ours
We’re tearin’ it apart
You know we’re superstars
We are who we are!
We’re dancing like we’re dumb
Our bodies go numb
We’ll be forever young
You know we’re superstars
We are who we are!





11 december 2010

Godmorgon :D
 
Igår efter skolan så åkte jag till stallet lite snabbt och bara mockade fort. Sen på kvällen mötte jag Madde i stan så drog vi hem till Frida där det va tjejkväll :D Det var jag, madde, frida, linnea, johanna och anna! :D Det blev tacos, kladdkaka, tjejspel och massa tjejsnack. Jätte mysigt var det.

Idag ska jag till stallet med mami och Kim och sen ikväll är det fest hos rabbe! Tagga!!



Jag och jessika i Madrid!

9 december 2010

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Gick bara på 2 lektioner sen drog jag hem.. Hade inga nödvändiga lektioner ändå x)

Ska till stallet om en liten stund. Kim och Valle hämtar mig ;D hehe dom 2 kan få mig glad hur dåligt jag än mår!

Sen ikväll kommer Fidde hit :D♥ Nu ska jag läsa lite natukunskap!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och valt kläder. Snart ska mamma köra mig till skolan! Ush jag vill inte :( Fast det är ifs snart jullov..! men nu måste vi åka, puss på er♥ 

Min dag...

... har sugit så himla hårt.

Har försökt ett tag nu att göra ett vettigt inlägg om min dag men det går inte!

den har inte vart bra helt enkelt.

Godnatt♥


Handlat julklappar!

Heej!

Hemma från stan nu. Gick ju med madi. Sen höll jag helt på att gömma tiden hos ungdomsmottagningen. Hehe, så jag kom 20 min sent ;) men de hann med mig ändå!

Ska hem till Kim nu ikväll och sova där! Tror mamma ska med och äta också, Kims mamma är ju också där ;)



Kolla så många julklappar jag har köpt :D Har bara Kim och Marie kvar.

 


Blir ingen skola idag

Stannar hemma från skolan idag. Orkar inte förklara varför, hehe.

Väntar iaf på att Madi ska komma nu :) Och nu kom hon ;D wiie

7 december 2010

Godmorgon!

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen och jag hittar inte en enda värktablett i hela huset :'( Aja jag överlever nog..

Börjar halv 1 idag så jag tar bussen vid 12. Efter skolan va det tänkt att jag skulle gå på stan med Frida men sen kom jag på att jag ska till UM kl 4. Så då var det inte lönt :( Men jag tänkte ta en liten runda efter jag vart på um, hoppas på att Madde vill hänga med? :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra dag♥

Änglagård

Nu ska jag kolla på Änglagård ^^


Lite bilder från Madrid

Här kommer några bilder från Madrid från min kamera som ingen sett innan ^^ Min kamera dog dock första dagen vi va där.. men några bilder hann jag med att ta ;)



Fika på starbucks





Åh jag saknar er tjejer♥





haha, vin i pringles burk. Fint ska det va :D




Middag :)


Starstudio, tror jag? ^^


Wille, Becka och Jessika :D




Douglas och Becka






haha jessika




sådär ja ;)

Nu är jag hungrig!

Hemma från stallet nu. Red i skogen med Mejram... herreguud va pigg hon va.

Tog några bilder med min fantastiska mobilkamera ;)


Amber o Mejram



Jag o mejram... haha jag ser ut som en drogare xd




Nu ska jag hitta nåt att äta! puss

6 december 2010

Hej

Har precis kommit hem från skolan. Eller nej skolan var jag ju inte i. Hela klasen var på nåt café i stan och hade livskunskapsdag. Ganska roligt faktiskt, gjorde lite övningar och hade diskutioner och så :) Och nu ska jag ta bussen till stallet.. Första gången jag gör det sen vi flyttade till kullagård ^^ Men idag ska inte kim till stallet så jag får åka själv :( aja! Ska rida ut i snön och busa :D 

Men nu får jag skynda mig lite. För att detta inlägg ska bli intressantare så får ni en bild från köpenhamn förra helgen!


RSS 2.0