Underbara sommar

Hej! Sitter på altanen nu i skuggan och väntar på att pappa ska bli klar med lunchen. Heregud va fint väder vi har haft nu! Har solat flera dagar nu, nästan så att jag är trött på att sola nu..? :o Nä men jag brände mig ganska rejält igår när jag va och kollade på balen i tylösand. Så solen är inte så jätte frestande nu. Men det är fett skönt att bara sitta i skuggan och njuta.

Så vad har annars hänt nu i helgen. (Har ju haft helg sen onsdags, så himla skönt!) I onsdags då var jag faktiskt ute på krogen här i halmstad för första gången! Var först på förfest hos Kim med underbart folk, sen drog vi in till stan och alla dem skulle in på krogen så det ville jag med ju! Och det gick minsann :D Var på the Corner med Madde och grabbarna. Sjukt kul hade vi även om det blev liiiite mycket kanske. 

Torsdags så tog jag det bara lugnt och va hos mamma och chillade. I fredags så var jag och kim i stallet och lite så sen blev det myskväll hos Kim med hela gänget. I lördags så va jag och mamma på stan lite sen blev det solning och poolparty hos Frida med Alanyagänget! På kvällen vart det fest hos Elliot. Sen drog jag och Fidde in till stan, och jag kom minsann in på krogen IGEN. Tre hjärtan denna gången. Hade sjuukt skoj med älsklingen och hans vänner :) Och igår solade jag och var på balen som sagt.

Ja det va min helg :) Bara 3 skoldagar kvar nu varav en är klassens dag då vi ska grilla och spela brännboll typ(imorgon då) och en är då skolavslutning!! (torsdag) :D wohooo.

Nu är lunchen klar, pussBild fån Frida, i lördags :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ( bara jag som ser den :))

Har du blogg ? :D:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0