Ett tag sen nu ja..

Men heeeej! Har ju tagit en liten paus som ni märkt. Men nu dem senaste dagarna har jag vart så jäkla sugen på att blogga. Behöver liksom skriva av mig lite. Det är dock jobbigt att komma igång efter att man inte bloggat på såhär länge. Det är så mycket jag vill skriva om. Allt som har hänt sen jag bloggade senast t.ex. Men jag pallar faktiskt inte skriva om allt. Men jag kan ju säga att lovet inte har vart super bra hitils. Eller jo veckan i Alanya var G R Y M!!! Bästa resan lätt :D Men sen efter det har allt i princip sugit här i tråkiga halmstad. Nej nu överdrev jag kanske lite, eller? Nej men jag måste faktiskt hitta på lite grejer känner jag och inte bara sitta hemma och dega. Inte för att jag gör det varje dag hehe men ändå. KÄnner att det här inlägget blev bara flum typ. Kanske inte va så bra idé att börja blogga igen? Jo förfan nu kör vi!


Sitter just nu hos mamma och ska snart krypa ner i sängen. Fidde var här en stund innan. Vi kollade på The Notebook. Världens bästa film typ. Sorglig som fan. Till och med Fidde började gråta i slutet och han gråter ALDRIG typ, då jävlar är filmen sorglig ;)

Imorgon är det Torsdag och jobb på äventyrslandet som gäller. Japp det är tredje sommaren jag jobbar där. Förstår inte varför jag jobbar där, så jäääkla tråkigt. Eller just de, nu kom jag på varför, för jag fick inget annat!! -.- Inte för att jag var så jätte duktig med att söka sommarjobb men ändå :)

Nej nu måste jag faktiskt sova. Hörs snart igen! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ( bara jag som ser den :))

Har du blogg ? :D:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0