Turkiet inatt!!

Halllååå! Nu har jag verkligen invigt sommarlovet ordentligt.
I torsdags var det ju klassfest i tylösand. Och det va skoj som fan. Spårade dock lite men det är ju roligt hehe.
I fredags så var jag Malin, Kim och Madde ute på krogen igen. Corner blev det och fasen va roligt vi hade. Dansade helaa natten.
Igår så tog jag bara det lugnt. Jag och Fidde hade myskväll hos fidde, lagade mat och kollade film. Sista kvällen med fidde innan jag reser ju. Hihihi asså jag åker inatt!!! Ska hem till frida ikväll och sova där med de andra tjejerna sen åker vi vid 3 inatt. OMG!!!! :D men nu ska jag va lite social mot madde som är här nu. PUSS


ikv kör vi !!!!







hahahaha

Sommarlov!

jaha då var det sommarlov. Fan va tiden går fort! :o Dagen har vart sådär, var i skolan 1 h typ. Sen var jag tvungen att handla med pappa, åka till stallet och gå in till stan och fixa p-piller. Och det har ÖS regnat hela dagen typ. Inte alls roligt... :(

jaja nu regnar det inte och ikväll blir det FEESST! Emily, Julia, Julia och Nellie kommer snart hit så ska vi göra tacos. Sen blir det klassfest i tylösand. Taggad som fan! :D

Men nu måste jag välja kläder sen gå och möta Nellie, puss


Ny klänning



99 kr från HM. Kanske ska ha den imorgon på skolavslutningen? :)

Lite bilder från klassens dag igår

Här kommer några bilder från igår. Riktigt lyckad dag tycker jag, även om vädret var sådär. Vi hade massa tävlingar och gissa vems lag som vann hela skiten? ;) Jooooo mitt såklart!!






GlidaaaarN







Shctekarna!



Och sist men inte minst PETER!!!! (mentorn)




Nu ska jag och fidde sova, skolavslutning imrogon ju ;D wohooo


Seg dag

Hej! Eller godmorgon, eller nåt. Allt bra? Själv är jag jävligt uttråkad ska ni veta. Sitter i skolan och bara väntar ut tiden typ. Sista skoldagen idag ju och vi har ju INGENTING att göra. Varför är jag här egentligen? Jo för jag är duktig flicka som inte vill skolka, haha eller? Har egentligen massa grejer jag måste fixa innan Turkiet, bud på att skita i dessa onödiga lektioner och åka in till stan och fixa lite? Aja jag får se. Hörs sen! Ska visa alla bilder från klassensdag igår också sen! Puss

Hur lyckas jag??

Fan!! Försov mig så jag missade bussen från mamma. Så mamma får köra mig till stan nu och sen får jag ta moppen till frösakull. Men jag ska möta nellie om 10 min i frösakull.. Lycka till!! Aja Ha en bra dag!!

Klassens dag imorgon

Tänkte gå och lägga mig nu faktiskt. Ska upp tidigt imorgon! Ska dock inte till skolan. Det är nämligen klassens dag imorgon och vi ska hänga ute i frösakull i Peters(mentorn) stuga. Det blir la grille, brännboll och lite sånt, fett mys när man har sån underbar klass! Fast såg nu att det ska ösregna imorgon, fuck!!! Kunde det inte vart fint väder EN dag till?!

Jaja, jag måste iallafall ta bussen härifrån skärkered in till stan vid 8 imorgon, sen ta moppen till frösakull. Hade vart mycket enklare om jag bodde hos pappa nu men nej så blev det inte.. menmen GODNATT allihopa!



Åh jag blir så glad när jag ser denna bilden! (från google ;) ) Men den få mig att tänka på Fidde, som egentligen skulle sova här men han mådde inte bra :( Saknar honom! Ska nog ta och ringa honom nu

Lite bilder från helgen

Här kommer lite bilder som inte visats för att jag inte har bloggat!


KG och Carl @ Kim i onsdags, hihi


I väntan på bussen från skärkered i onsdags


Shcteeeek väder (y)


Beckis som badar hos Frida


Elin och Adam på balen, så fina så!




Kg och Carl, Stilig!! :D

Underbara sommar

Hej! Sitter på altanen nu i skuggan och väntar på att pappa ska bli klar med lunchen. Heregud va fint väder vi har haft nu! Har solat flera dagar nu, nästan så att jag är trött på att sola nu..? :o Nä men jag brände mig ganska rejält igår när jag va och kollade på balen i tylösand. Så solen är inte så jätte frestande nu. Men det är fett skönt att bara sitta i skuggan och njuta.

Så vad har annars hänt nu i helgen. (Har ju haft helg sen onsdags, så himla skönt!) I onsdags då var jag faktiskt ute på krogen här i halmstad för första gången! Var först på förfest hos Kim med underbart folk, sen drog vi in till stan och alla dem skulle in på krogen så det ville jag med ju! Och det gick minsann :D Var på the Corner med Madde och grabbarna. Sjukt kul hade vi även om det blev liiiite mycket kanske. 

Torsdags så tog jag det bara lugnt och va hos mamma och chillade. I fredags så var jag och kim i stallet och lite så sen blev det myskväll hos Kim med hela gänget. I lördags så va jag och mamma på stan lite sen blev det solning och poolparty hos Frida med Alanyagänget! På kvällen vart det fest hos Elliot. Sen drog jag och Fidde in till stan, och jag kom minsann in på krogen IGEN. Tre hjärtan denna gången. Hade sjuukt skoj med älsklingen och hans vänner :) Och igår solade jag och var på balen som sagt.

Ja det va min helg :) Bara 3 skoldagar kvar nu varav en är klassens dag då vi ska grilla och spela brännboll typ(imorgon då) och en är då skolavslutning!! (torsdag) :D wohooo.

Nu är lunchen klar, puss



Bild fån Frida, i lördags :)


RSS 2.0