JAG ÄLSKAR MADRID!!!!

Hola!

Tror inte ens ni kan förstå så jäkla roligt vi har haft denna helgen!! Fyfasen asså :D Madrid är helt jävla underbart och det va så himla kul att träffa Frida, Kajsa och Becka♥

I fredags så kom ju tjejerna till hotellet först och sedan gick vi och fikade. Sedan köpte vi med oss vin så gick vi till hotellrummet och fixade oss/förade. Sedan gick vi och åt på en italiensk restaurang. Sen drog vi till någon bar och fick gratis drink. Sedan drog vi vidare till flera barer och fick fler gratis drinkar. När vi var klara med barrundan så gick vi till nån klubb som hette starstudio. Och efter det så drog vi till en klubb med värsta öset. Så jävla roligt var det!!! Var hemma vid 3-4 tiden.

Igår så vaknade vi vid halv 1 och gick då och köpte frukost. Sedan gick vi shoppade. Köpte 2 klänningar, en leopard tröja, en skit snygg jacka(jag är kär!!), ringar och skor :D Sen efter en hel dag på stan så gick vi och käkade på en spansk restaurang. Sedan gick vi till hotellet och förfestade till halv 12 ungefär. (Man går ut fett sent här. Alla klubbar har öppet till 7 på morgonen.) Vi gick då först och tog en drink på nån bar sedan drog vi till Fame! Det var helt sjukt där. Fyfan asså, trodde inta man kunde festa så hårt :D Träffade massa trevligt folk. Vi fick reda på hur det va att hångla 3 stycken samtidigt ;) haha. Sen vid 4 tiden så var vi påväg till en annan klubb men träffade då några spanjorer som ville att vi skulle hänga med dom. Dumma blondiner som vi är gjorde vi det. haha. men vi drog då till nån bar så satt vi där och snackade fram till halv 6. Då började vi dra oss till hotellet. Tog ju ett tag innan vi blev av med spanjorerna... eller ville bli av med spanjorerna rättare sagt från jessikas och beckas sida ;)

Idag var vi ju lagom trötta när vi vaknade. Vaknade vid 2 typ. Då gik vi och fixade jessikas naglar. Sedan tattuerade hon sig!!! :O Skit snyggt blev det. Sen nu på kvällen har vi vart och ätit med jessikas päron.

Och imorgon åker vi hem :(:(:( Vill verkligen inte hem till tråkiga kalla sverige. Fyfan. Kommer sakna tjejerna så sjukt mycket. :(

 Aja nu jessika ha datorn. Ni får värsta bildbomben när jag kommer hem! Godnatt♥

Kommentarer
Postat av: Frida

"Vi fick reda på hur det va att hångla 3 stycken samtidigt" - inte av egen erfarenhet hoppas jag ;)

Längtar efter att saé alla bilder:D

OCH SEDIG :D :D

Ses på tors? :D<3

2010-11-15 @ 15:48:06
URL: http://friidaus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ( bara jag som ser den :))

Har du blogg ? :D:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0