Gonatt

Har precis kommit hem från travet. Det gick bra. Hade iaf grymt kul med kim, har inte skrattat så mycket på länge assu x) Nu är jag riktigt trött. sovgott <3


Totaly normala assu :]

totaly normala :)

Judendom

Tja!
Sitter här i skolan o ska skriva nån skit om hur judendomen uppstod. Hittar fan inget xd Och jag e trött som satan, har inte sovit ordentligt på hela helgen -.- Aja ska ha lunch efter detta, gött!


misslyckad

Här kommer bilder från den misslyckade festen igår ;)


idiot :@

Tja!

Denna dagen har varit sjukt deprimerad.Fast det e skönt att det e fredag. Men nu har jag precis kommit hem från stallet. Och jag får damp på min mamma! är så trött på henne assu! Tur att pappa kommer hem ikv, han har ju varit i norrland hela veckan. Och jag har bara gått o varit irriterad på mamma hela tiden. Och vet ni va hon nyss kom in o skrek till mej ? : Det kommer ju aldrig bli nåt av dej! Hur shyyst är det ? Bara för att jag inte kollar på nån hästhoppning som gick på tv, pethetic.
Jaja ikväll ska jag först äta räkor o kräftor med mamma o pappa, sen åker jag till gt , ska till dennis tror jag på nån fest xd Sen resten av helgen ska jag försöka va hemma så lite som möjligt. På lördag ska jag hem till frida o så ska jag, frida o madi hitta på nått skojj på kvällen. Sen på söndag åker jag till kim så tar jag moppen till skolan på måndag morgon.


ooups

Har precis varit och solat. Ja jag vet att risken för att få hudcancer fördubblas. Men vafan man kan få hudcancer av vanlig sol me ? Aja i vilket fall , när jag kom hem va pappa mer eller mindre förbannad på mej :s Så nu blir det ingen mer solning. 
  

segt

Tja! :]

Skolan va otroligt seg idag. Men efter skolan så körde jag moppe till stallet :D Skiit skojj. Och jag är fett bra på att köra xd not.  Red Mica idag <3 Gick as bra. Vettefan va jag mer ska skriva, tycker det är så föbannat tråkigt att blogga assu. Men jag ska iaf åka o sola nu.


Mejram<3


tråkig dag

Tja!

Kom precis hem från skolan, vi fick sluta vid lunch idag. Vi har haft nån gemensamhetsdag idag. Vi skulle typ va massa olika grupper o va blandade hela skolan typ. Sen gick vi runt på olika stationer o skulle göra grejer, t.e.x spring 7 varv runt ett träd och låt som en indian. så onödigt elr ? x) aja vi fick sluta tidigt iaf. Nu måste jag göra engelska läxan -.- Sen ska jag till stallet.




Visst har jag fina byxor ? :D


Klassens dag

Igår hade vi klassens dag, det va riktigt kul faktiskt :)) Vi tävlade typ mot dem andra 9:orna ^^
Här kommer lite bilder från igår.


Gonatt

Nu ska vi nog nana. Imon är det klassens dag (y) yippiiee. Sov gott <3


Pussycat dolls



Förbannat bra låt asså <3






Hola

Nu är min Kiim är :D Vi skulle ju egentligen jobbat på travet idag men vår boss tyckte det va för varmt ( då har ju ingen jacka ) så det blev ju inget då.. Men nu har vi precis varit på hemmakväll o köpt ben&jerry och pk ;) ska glo film elr nåt sen o typ bara snacka skiit :D Just nu sitter vi o nördas oss med datorerna.





Sommarn 09

Tänkte lägga in lite bilder från sommaren, har ju inte bilder på allt jag har gjort men men. Och när jag tänker på sommaren 09 så är det ju bara en låt som kommer upp i huvet ^^
 
 



Pengar :D

Kom nyss hem , o jag hoppades på att den lappen från vägverket hade kommit så att jag kan börja köra moppen. Men det hade inte kommit nån :( Men mina löner hade därimot kommit. Inte särskilt mycket men aja, jag har ju inte jobbat särskilt mycket heller.

Jag fick 6oo kr från travet ( jobbade där en dag )
Och från Äventyrslande fick jag 1770 kr :)

Och det sätts in på mitt konto imon, och imon får jag även barnbidraget. Så imon kommer det finnas 3470 kr som jag KAN shoppa för. Men jag FÅR inte. Måste spara lite.
Ska gå på stan med Kim imon, det jag MÅSTE köpa är:

* Foundation
* Mascara
* Jeans/ Jeans leggins
* Mjukis byxor där det står Tiilda elr Tilduz på rumpan :D
* Nåt som man kan ha på fest/disco
* En random kofta

Ska se om jag lyckas köpa det :))






Nydushad

Gomorron! :D

Har varit på första lektionen nu, gympa. Vi sprang 3 kilometer, och jag gav upp! Jag blir så f*kking trött på mig själv. Aja. Nu har jag precis dushat o nästa lektion, SO, börjar om 40 min. Sen efter det har vi lunch o sen NO sen slutar vi :) ganska soft dag. Ikväll ska jag o kim jobba på travet :D Har inte jobbat där på länge nu o jag har saknat det <3 jag har sjukt bra jobb där. Nu ska jag torka håret ^^


Boring

Nu sitter jag här  i sängen med laptopen i knät igen. Jag försökte faktiskt sova innan men jag kunde inte så det fick bli datan :] Hittade ett random test som jag blev sugen på att göra.

1. Vad heter du? Matilda Sofie Malmberg
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm , sofie är fint tkr jag, jag heter ju det i andra namn men hade velat heta det i första :)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? det vet jag inte
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? -94
6. Vart bor du? Halmstad <3
7. Bott utomlands? Nej, men vill så gärna <3
8. Flyttat antal gånger? 1 gång
9. Vart skulle du vilja bo? nånstans där det är varmt! :o typ Spanien eller grekland.
10. Vilken skolklass? 9a
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Har ingen aning :s har funderat på veterinär men jag vet inte ;P

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 166
2. Hur mycket väger du? 50 typ
3. Hårfärg och frisyr? Blond, typ helt random x)
4. Ögonfärg? Grönblå typ ^^
5. Mest nöjd med? benen elr magen typ
6. Minst nöjd med? mitt ansikte typ x) näsa o läppar mest
7. Skostorlek? 38
8. Glasögon? nej
9. Har du några piercingar/tatueringar? öron o navel :) inga tatoos.

FAVORITER
1. Filmer? Finns s sjukt många bra filmer ! :o men Forrest Gump elr Sweet home alabama <3
2. Låtar? Nomy-cocaine
3. Årstider? Sommar
4. Mat/dryck? kebab o cider :D 
5. Djur? häst
6. Färg?blå
7. Parfym? hhm vetnt
8. Tv-program? Hannah Montana :D:D haha nä men typ vänner :)
9. Ämne i skolan? Idrott!
10. Sysselsättning? Rida, kolla film, festa :)

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? ingen ^^
2. Favoritfärg på kläder? hhm det beror ju lite på. men svart går ju alltid
3. Favoritmaterial på kläder? vettefan
4. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mjukisbyxor
5. Favoritaffärer? Gina trikot o hm ^^
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? det är olika varje månad men typ 700
7. Favoritmärke? koola anna
8. Vad har du för byxstorlek? 26 typ
9. Vad har du för tröjstorlek? 34/36

BLANDAT
1. Vad heter din mamma/pappa? Ann-Christin Andersson, Anders Malmberg
2. Vad är du beroende av? Hästar <3
5. Vilken sorts lipsyl använder du? vanligt lipsyl?
6. Vad tror du på? mig sj :)
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? protestantisk kristendom
8. Vad köpte du senast? Tuggummi ^^
9. Har du nåt husdjur? nope ;(




Så nu va det gjort. Känner att jag börjar bli ganska trött nu. Sovgott allihopa! :D


Salut :)

Har precis kommit hem från friduz. Va först med Frida o Madde. Sen kom Hampus o Jonas. Sen skulle Madde hem. Så jag, Frida, Hampus o Jonas valde mellan glo film elr gå en runda. Det blev att vi gick en runda. Men det va trevligt :))


Här kommer lite bilder ;)








Nattinlägg

Shenna

Sitter här i min säng under mitt duntäcke med laptopen i knät. Internet på den vanliga datan typ krashade. Klockan är 00.07. Denna lördag kvällen har bara varit chill. Jag va i stallet ganska länge, o sen orkade jag inte göra nåt när jag kom hem så det blev att sitta hemma. Kan ju va ganska mysigt i vissa fall ^^ 

Nu snakkar jag med massa random folk på msn. Fast vissa killar är ju helt körda. Nu va det en kille som jag inte har en aning om vem det är som frågade om jag vill se när han runkar i cam. Och det e inte första gången en kille frågar det. Asså vem fan vill se det i cam !? Och vem fan vill sitta o runka i cam!? Skaffa ett liv pojkar ;)

Sen måste jag tillägga att jag saknar min broder ;( Har inte träffat han på ett tag nu, det är för att han har gått o skaffat tjej den jäveln. Hehe nä men jag gillar hans tjej Klara jätte mycket faktiskt, hon är sjukt snäll! Men jag måste erkänna att jag o Mattias inte har lika bra kontakt nu, men aja så e det ju. Det är bara att gilla läget.

Imon ska förhoppningsvis jag och Frida träffa Hampus, skulle egentligen träffat han igår men det blev inte så. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på imon men nånting finns det alltid o göra :D

Asså jag har inte riiktigt kommit in i att skolan har börjat än. Jag går bara o tänker på vad som ska hända på helgen. Glömmer bort skolan helt. Men jag måste ta tag i det nu! 9an är fan viktig ju :o Men ååååååh va jag vill bara ha sommarlov igen. Asså jag börjar fan snart lipa när jag tänker på allt roligt som hänt i sommar o att det e över ! Men vafan! det finns helger! sluta lipa nu -.-

Nu va det nog inget mer jag ville dela med mej av :) ska krypa ner under täcket nu och soovaa.


Ipod

Jag ska köpa en rosa ipod när jag har fått pengar :D



Kiiim

Jag saknar dej Kim ;( <3 Har inte träffat dej på länge.



Kim

Segt internet

Hittade en film som jag va tvungen att ladda ner ( jag får egentligen inte ladda ner men jag måste ha den! ) The Green mile heter den med Tom Hanks. Jag älskar Forrest Gump som Tom Hanks oxå är med i så antagligen kommer jag gilla denna filmen med! Iaf, så nu e mitt internät skiit segt bara för att jag laddar ner, jag fattar inte vf det blir det ? o.O Så det här inlägget tar as lång tid att skriva för när jag trycker på en tangent så tar det typ nån sekund innan bokstaven skrivs x) hehehe ganska kul faktiskt x)


Retaaard




Stan

Va i stan med Miche och Frida idag. Skulle egentligen köpa kläder men jag hade tydligen inge pengar på kortet. Så det blev inget. x) Men snart får jag pengar så då ska jag shoppaaa :D nej, jag måste faktiskt spara pengar till stockholm.




Nattdopp

Början av kvällen va skit jobbig, jag visste inte vad jag skulle göra o jag hade beslutångest. Sen när jag väl kom fram till vad jag skulle göra så hade jag inga busspengar o det fanns ingen jag kunde låna av, så då kunde jag inte göra det. Så jag satt framför tv:n med mamma, o sen gick jag ut med Tyson. Och då träffade jag Teddie, simon o Filip ( Teddie och Filip bor typ granne med mej) . Har typ inte snakkat med dom sen femman. Så satt jag o snakkade lite med dom. Sen när jag kom in igen o satte mej vid datan, så frågade simon om jag ville hänga med ut en sväng, så jag gick med dom för jag hade ju inget bättre för mej o göra. Och det blev riktigt trevligt :) vi gick ner till stranden o jag o Teddie badade :D det va riktigt varmt i vattnet. Det va dock lite kallt när vi gick hem. Men nu har jag precis tagit en varm dush o sitter här med ben&jerry :D ska glo film.


.


Uppvisningen :)

Uppvisningen gick jätte bra idag ! :)) Han fick inte så jätte bra poäng men han skötte sig väldigt bra iaf. ^^

.

Sängeen

Nu är jag trött, o jag har tänkt sen kl 9 att jag ska gå o lägga mej i sängen o sätta på en film, men nu är kl. 23.13 och jag är trött på mig själv så jag ska gå o tvätta bort sminket o sen lägga mej!









Härligt

 Det va underbart att va i stallet idag.
Vi tvättade alla 4 hästarna, dom blev jätte fina. Sen red jag o va ute o gick med dom. Och det va så underbart väder! Sen gjorde vi Cookie o Chessie extra fina för uppvisningen imon :) lite nervös faktiskt. Kommer säkert snubbla eller nåt när jag springer med Chessie xD aja

Det får bli en bild på Mejram. ( detta va innan jag tvättade henne)

Mejram <3


btw, min kamera funkar igen! Den gick ju inte o starta innan, men jag lyckade idag ! Så nu kan bloggen bli lite roligare ;D


HEJ

Sitter här o lyssnar på Cocain på högsta volym, underbart!

Skolan va faktiskt rolig idag, o det är underbart väder ute. Och jag va typ jätte flummig o skrattade åt det mesta, iaf när vi hade bild för vår lärare är så sjukt rolig xD typ bara jag som tycker det ^^ Men han kommer med sånna dåliga skämt hela tiden o så blir dom as roliga bara för att dom e så dåliga.

Resten av dagen ska spenderas i stallet, vi ska tvätta två hästar, jag ska rida två hästar och vi ska träna med Chessie och Cookie (uppvisningen är imon o jag slipper skolan, ojj jag menar missar* skolan )

Nu ska jag ut i det fina vädret o äta tonfisksallad som mamma hade fixat åt mej.





Träning

Kom precis hem från stallet, och jag satte mej direkt framför datan. Sitter här i ridkläder, måste erkänna att jag känner mej lite ofräsh. Men träningen gick faktiskt bra!  Hon va väldigt pigg men det e ju bara skojj. Hennes kondis är ju inte den bästa precis men det e bara att träna ;) Min kondis är ju inte heller på topp måste jag erkänna. Jag MÅSTE börja jogga elr nåt. Men jag har nästan aldrig tid till det, + jag hatar att jogga i stan, det e ju folk överallt :o 
Men det va iaf väldigt skojj att träna för Micke igen, han e så bra asså!
Ska hoppa in i dushen nu ;)



YEY :D

Jag klarade moppe provet  :D
jag hade 3 fel, men man fick ha 5 så det va ju lungt. Klarade även uppkörningen. Så nu ska han bara skicka in papperna till vägverket och så ska det registreras där typ x) det tar väl 1 vecka ungefär, sen får jag köra :D  jäävlar va det ska köras asså.


rast

Nu är dem 2 första lektionerna avklarade. Har precis haft gympa o nu har vi 1 h lunchrast. Så jag stack hem för att dusha o äta :] men nu fastnade jag vid datan ist, o jag börjar om 20 min så jag får skynda mej lite.  

Gomorron

Sitter här o äter frukost och funderar på va jag ska ha på mig i skolan idag. Jag har verkligen brist på jeans! Måste in till stan nån dag o köpa det. Men idag blir det nog en randig tröja o fula jeans -.-

Jag drömde massa konstiga grejer inatt,  mest drömde jag om militärlägret! Saknar allihopa! ;( Fast vi kanske ska upp till Varberg på lördag o köra paintboll med alla från lägret :D

aja såhär ser min dag ut :

*Skola
     Franska
     Idrott
     Lunch
     Matte
     Svenska
*Gullbrandstorp
     moppeprov
     uppkörning

*Stallet
     Fixa Mejram o träna med Chessie o Cookie
*Iväg o träna med Mejram

Hoppas ni får en bra dag !    

jag har tråkigt



Tyson<3

Tyson du är den underbaraste killen jag vet <3

Just nu ligger han i min säng o kollar på mig med sina bruna fina ögon o bara vill att jag ska lägga mig jämte honom o klia han på magen o gosa med han, o det e precis vad jag ska göra nu :D





Älskar dej gubben :*

Halloj :)

Skulle lägga mej i sängen o läsa om trafikregler, men jag somnade med huvudet i boken ^^ vaknade nyss. Skönt o sova lite iaf. Men om jag har lärt mig mer om trafikregler tvivlar jag på. Aja, får väl försöka läsa mer sen.

Andra dagen i skolan idag. Kan ju inte säga att jag ser fram emot en hel termin av hårt pluggande. Men men , de e som de e ;) Det e faktiskt ganska roligt att träffa allt folk igen.

Här e vårt shema ;) Helt ok faktiskt, men jag hade hällre börjat tidigt o slutat tidigt, än att börja sent o sluta sent.

shema







Efter skolan åkte jag, mamma o Marie ut till stallet. Mina hästar fick vila idag, men vi tränade med Chessie o fölet :D Vi ska visa upp dem på fredag i Plönninge. Då kommer Cookie få poäng på gångarter, ustrålning och kroppsbyggnad typ :] Och det gick riktigt bra idag när vi tränade, han e så söt så! <3

Det har gått jätte bra med min nya häst Mejram. Hon är så sjukt underbar den hästen asså :o och imon ska jag träna med henne för Micke, har inte tränat för han sen vintras typ, det ska bli skit skojj :D



Moppe

Nu har jag äntligen köpt moppe :D PGO T-rex. Nu e det bara förarbevis som jag måste fixa oxå. Jag har vart på kursen o jag ska göra provet på onsdag, hoppas jag klarar det! Men dom flesta säger att det är ganska lätt så det ska nog gå bra.



Här e moppen :]

moppen <3

I'm back :D

Nu är jag tbx när skolan börjar ;)

Jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga nu i slutet av sommaren, har hittat på så sjukt mycket grejer. Orkar inte skriva allt roligt jag har gjort. Men denna sommaren har varit helt underbar asså! Vill verkligen inte att den ska va över;( men aja, idag va första dagen i skolan, o den söög. Jag kommer inte palla med hela denna terminen, men det måste jag! :o 9:an o allt ju. Fast det e lite kul att va äldst på skolan :] aja ska se på Never Back Down nu. Älskar den! Ni som inte har sett den måste se den! ;D  
 


Kimmi

Never Back Down

RSS 2.0